CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie – Frunza Elenei Udrea, folosita ca in Biblie: pentru acoperire

3 comentarii / 1892 vizualizări / 26 aprilie 2022

PSD iese la atac împotriva uneia dintre cele mai controversate decizii guvernamentale ale ultimei perioade, mai exact ordinul ministerului Turismului prin care toți operatorii din domeniu sunt obligați să promoveze frunza-logo a Elenei Udrea. Potrivit social-democraților, manevra a vizat doar acoperirea marelui scandal al tîrgului de turism de la New York.

Într-o interpelare parlamentară adresată lui Constantin Cadariu, ministrul liberal al Turismului, deputatul PSD Ioan Mang solicită, astfel, cîteva explicații oficiale

”Săptămâna trecută ați emis un ordin prin care toate cele peste 18.300 de unități turistice clasificate de minister sunt obligate să afișeze un logo, de fapt, frunza comandată și plătită de către doamna Elena Udrea și denumită, în mod pompos, brand de țară. Ați anunțat de asemenea că veți comunica agenților privați poziționarea și dimensiunile siglei pe care îi forțați să o afișeze.
Față de această situație, vă solicit, dle ministru, să îmi comunicați:
1. De ce încercați să acoperiți rușinea produsă de imaginea lamentabilă a standului României la expoziția de profil din New York prin introducerea de obligații către firme private?
2. În ce fel constituie imaginea la care faceți referire în ordinul de ministru un brand de țară?
3. Pe ce bază legală impuneți această obligație firmelor private?
4. Cum se justifică în acest moment costurile suplimentare pe care le impuneți firmelor?
5. Ce beneficii vor obține firmele prin aplicarea ordinului dumneavoastră?
6. Cum vor fi atrași turiștii străini, rezidenți în afara României, prin afișarea, în România, a respectivei frunze?” mai cere deputatul. (.B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Brand-ul unui produs, serviciu, companie, tara, etc, este o chestiune definita in marketing foarte precis. Intreprinderea facuta de ministerul condus de Udrea, la vremea respectiva, a fost o actiune necesara si facuta profesionist. Raman in discutie doar chestiuni mai fine, care tin mai degraba de mofturi artistice. Intotdeauna doi artisti (designeri in cazul de fata) o sa si critice unul altuia conceptul si o sa sustina ca ei pot face unul mai grozav, etc. Aici beneficiarul (ministerul turismului) are de luat o decizie directa, alege solutia propusa (sa fie macar de nota 8) si dupa aia pompeaza resurse in concept si urmareste s o „incarce” . Notorietatea vine in timp (ani de zile). Si s au facut multe, de exemplu acele centre de promovare turistica, branduite cu logo-urile alese la vremea aceea. Personal nu le consider rele, sunt chiar promitatoare si asupra lor se intervine cu face-lifturi (terminologia din domeniu). Au trecut mai bine de 10 ani si cam vine vremea.
    Din interpelarea lui Mang, asta de la psd, nu putem vedea insa, decat inca un prost care da cu bota in balta. Habar n are cu ce se mananca domeniul asta de marketing si nu scapa momentul ca sa se uite la „chilotii” lui Udrea, cu jind, ca oricum n ar fi putut sa ajunga vreodata mai departe de asta..
    Cam trist sa ataci o femeie, asa, atunci cand e incoltita din toate partile.

    • .. ar mai fi o explicatie la actiunea lui Mang asta. Poate are el o firma de branding si are „interese” s o lanseze. Hai sa i urmarim actiunile in continuare, sa vedem unde vrea sa ajunga. De inspiratii artistice nu l pot banui. De interese pecuniare, da.

  2. FRUNZA „CREATA” DE MUFA LA BANII STATULUI ROMAN, LEANA LU UDREA ESTE LOGO UNEI COMPANII DE TAXIMETRIE DIN MAREA BRITANIE..
    ZONA KENT..DAR VENIM SI CU PRECIZARI. PENTRU CA AU FURAT BANI ACOLO LA GREU SI FLUTUR A FOST PARTE LA CIORDEALA FRUNZEI, ACUM CA UDREA E LEGATA SI FLUTUR CU OMUL LUI DE SPAGI IN AREST LA CLUJ, CADARIU ESTE TOT AL LUI GHEORGHE FLUTUR…ASA CA S-AU GANDIT EI SA FACA CEVA CU FRUNZA SI SA SCOATA SI MUTRA ELENEI UDREA PE STRASSE…SA VEDEM MOACA EI DE CAND ERA…SI NU DEMOLAREA EI ACUM…JUSTITIA ASTA COMBINATOARE A LUI ION TIRIAC MAI DUREAZA MULT? ..CA ACUM IL IMPINGE MASONERIA SI TIRIACARIA PE TELEORMANEANUL BOGDAN DIMITRIE LICU LA CURTEA CONSTITUTIONALA…IDIOTI UTILI, SEFUL SECURITATII TELEORMAN IN VREMEA LUI CEAUSESCU ERA LICU…TATANE-SU LUI BOGDAN LICU, COLEG DE MASONERIE CU NUTU CAMATARU! COLEG DE DREPT LA PARTICULARA CU UDREA…UNU SI UNU…CE II LEAGA PE UDREA SI LICU DE MULTI ANI? GOLDEN BLITZ, VICTOR PONTA, DORIN COCOS, AFACEREA TIGARETA 2 SI MONICA MACOVEI…MULTI, MULTI BANI SI RETEAUA SECURITATII CARE A DISTRUS ROMANIA! AMBII AU ACEEASI PAPUSARI! DE 22 DE ANI BOGDAN Licu serveste INTERESUL NATIONAL…GABRIEL OPREA! CE MUHAIELE AU SUPT TARA ASTA….BAGATI-VA FRUNZA PESTE TESTICULE CA BARBATI NU MAI SUNTETI DE MULT, IAR UDREA NU MAI ARE NEVOIE SA SI-O ACOPERE CA A FOLOSIT-O DAND CU FOFO IN POPULATIE PANA A FACUT UN BAN DE PUSCARIE! CE MIZERII DE JURISTI !! CAZANGIUC SI CATALIN PREDOIU NU AU INSA EGAL IN FAPTE TICALOASE.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998