CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie grava: arestarea ”portocalelor”, blocata de adjunctul lui Hellvig

7 comentarii / 11105 vizualizări / 15 ianuarie 2019


Fostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, aruncă în spațiul public o acuzație de o gravitate maximă, afirmînd că arestarea celor doi procurori de la DNA Ploiești, Onea și Negulescu, a fost blocată de CSM la intervenția numărului doi din SRI, generalul Adrian Ciocîrlan.

”Va intrebati, cum e si firesc, de ce CSM s-a opus arestarii preventive a procurorilor acuzati de multiple infractiuni grave, inclusiv de constituire a unui grup infractional organizat(…) De ce o asemenea atitudine? De ce s-a opus la arestare? Este o intrebare simpla si raspunsul este la fel de simplu. Li s-a cerut sa o faca! De catre cine? De catre conducerea SRI! Aceasta institutie, prin conducerea sa, a devenit cel mai mare pericol la adresa Sigurantei Nationale, pe care conform legii avea obligatia sa o apere. Unii spun ca cel care le-a transmis procurorilor de la CSM dispozitia de a refuza arestarea procurorilor-infractori, nu este nimeni altul decat adjunctul directorului SRI, domnul Ciocarlan Adrian, puternic implicat in Campul Tactic din Justitie, omul prin intermediul caruia domnul Dumitru Dumbrava transmitea solutiile in diverse dosare procurorilor si judecatorilor pana cand acesta si-a creat propriul sistem, moment in care multe decizii le lua singur, dispunand masurile pe care le considera necesare” scrie Iliescu pe Facebook.

”Daca procurorii-infractori sunt arestati vor spune de la cine primeau dispozitii, cu cine construiau si masluiau probele, cine le-au fost complicii si coautorii in toata aceasta perioada. Pericol mare, despre care au fost informati cei din conducerea SRI, si care sunt constienti ca le va veni randul si lor, dar si judecatorilor care au aprobat arestarea oamenilor nevinovati, desi stiau ca acestia nu au incalcat prevederile legale, sau cei care au aprobat mandatele pe siguranta nationala, ca si perchizitiile, fara sa aiba un minim de probe. Asa ca s-au hotarat sa le dea un semnal procurorilor infractori, ca ei ii sustin si ii sprijina daca respecta „Omerta”. Semnalul catre acestia, dar si catre Sectia pentru Procurori din CSM, a fost transmis pe doua cai, inclusiv prin implicarea doamnei Kovesi(…)
Este adevarat ce se spune, domnule Hellvig, ca domnul Ciocarlan a intervenit pentru protejarea procurorilor-infractori?”
mai scrie fostul șef al SPP. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Tolontan zice ca nu.

  • tolontan fiind cine plm? un vierme platit sa scrie la comanda… hai, pune botu si suge-o, Ramona ce esti!

 2. In ce hal a decazut acest SRi (asta daca a fost vreodata ceea ce trebuia sa fie). Institutiile care consuma bani multi fara sa faca ceva pentru tara, sau confoirmfisei postului, ar trebui desfiintate.

 3. Domnul Iliescu are de demult un dinte împotriva SRI. Chiar de la început, de când a coborât de pe tanc și s-a urcat în cârca lui Ion Iliescu, la Revoluție! Aberează. Să aducă probe, nu calomnii. Mereu spune numai tâmpenii, în loc să-și vadă de pensia lui.

  • Căcănarii prostovani Negulescu și Onea s-au scăpat pe ei în public și au căzut pe propriile labe.
   Sigur, sunt șanse ca mafia SRI dimpreună cu Kovesi să-i fi susținut pe Negulescu și Onea pentru imaginea magistraților în galaxie, tot așa cum sunt șanse ca tu să nu fii un prostalău făcut de propaganda securistă, ca Franklin.

 4. O mizerie de tip SRI.
  Din ce în ce mi se întărește convingerea ca cele mai fidele servicii sunt cele ruse și israeliene. La bine, la rău , atat FSB, cât și Mossad sunt devotate doar Rusiei și Israelului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998