CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie grava: Ilie Sirbu, Tiriac si afacerea ”mistreti contra Mercedes de lux”

2 comentarii / 3884 vizualizări / 17 februarie 2015

Senatorul Valer Marian îl acuză pe Ilie Sîrbu, într-o interpelare parlamentară către premierul Victor Ponta, că ar fi tras foloase din vînzarea către stat a unui Mercedes de lux primit de la Ion Țiriac și cere o anchetă a Corpului de Control și a DNA.

”În cursul anului 2003, Direcția Silvică Dâmbovița, având ca director pe domnul Costel Preda, care a fost numit în funcție de ministrul Agriculturii și Pădurilor din perioada respectivă, domnul Ilie Sârbu, ar fi achiziționat un autoturism marca Mercedes cu suma de 97.000 de euro. Autoturismul Mercedes ar fi fost cumpărat în fapt de la ministrul Ilie Sârbu, care l-ar fi primit cadou după ce omul de afaceri Ion Țiriac a dobândit în concesiune domeniul de vânătoare de la Balc județul Bihor și că tranzacția ar fi fost realizată printr-un interpus al ministrului Sârbu din județul Timiș (în care acesta își avea domiciliul și circumscripția electorală).
(…)Solicit să dispuneți Corpului de control al primului ministru să efectueze verificările de rigoare la Direcția Silvică Dâmbovița, Regia Națională a Pădurilor -Romsilva și Ministerul Agriculturii cu privire la achiziționarea autoturismului Mereceds în anul 2003 și cu privire la concesionarea fondului de vânătoare de la Balc în anul 2002, urmând să-mi comunicați constatările și măsurile dispuse, inclusiv dacă se impune sesizarea DNA” se arată în interpelarea senatorului. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Si Sirbu si Tiriac nu sunt usa de biserica,pe astia nui mai ancheteaza nimeni,sa nu-mi zica cineva ca Tiriac face cele mai curate afaceri din Romania ca nu cred,sa dus vremea ca el pune vorbe bune pe la alti Presedinti,ar fi cazul si luat un pic pe la DNA sa dea cu subsemnatul si el.

  2. Aici a lovit-o rau Senatorul Valer Marian. Batrinul sekurist Sarbu, Ion Tiriac, un afacerist extrem de dubios, amestecat cu mai multe servicii, Daciana si Victor Ponta sint cu totii pe faras. Ani grei de puscarie… Romania Penala, isi intitula cartea Senatorul Marian. Chiar asa…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998