CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Acuzatie grava in Parlament: Sercan, ”lucrata” de serviciul secret al armatei la ordinul lui Ciuca

12 comentarii / 4460 vizualizări / 12 aprilie 2022

Ziarista Emilia Șercan, cea care a scos la iveală prezumtivul plagiat al premierului, este ”lucrată” de serviciile secrete în sensul compromiterii ei, dar nu de către SRI ori ”Doi și un sfert”, ci de către serviciul secret al armatei, controlat direct de Ciucă. Acuzația explozivă vine din partea deputatei fostă PNL Violeta Alexandru, într-o declarație în Parlamentul României. Acuzația explozivă vine din partea deputatei fostă PNL Violeta Alexandru, într-o declarație în Parlamentul României, în care mai spune că serviciile Armatei și al MAI primesc ordine să compromită adversarii politici ai actualei puteri.

Încă mai grav, fostul ministru profețește că serviciile secrete de la noi vor avea misiunea, în perspectiva viitoarelor alegeri, să compromită orice candidat care ar putea amenința pozițiile celor care coordonează respectivele servicii. Și, mai dă de înțeles deputata, ministrul de Interne Lucian Bode ar fi folosit serviciul secret al MAI în campania de alegere a noii conduceri a PNL, de anul trecut. O acuzație care ar putea explica de ce PNL a ajuns să fie condus, după ultimul congres, de doi lideri care păstoresc serviciile secrete ale Armatei și Internelor.

”DGIA face totul pentru Nicolae Ciucă”

”Democraţia este astăzi pusă între paranteze, în curând degeaba mai mergem la vot. Se execută ordine cu sânge rece. Nu se poate ca CSAT să nu ştie de aceste lucruri, e grav că le tolerează din frică faţă de unii politicieni – până la cel mai înalt nivel – care folosesc CSAT, pur şi simplu, pentru mize politice. Aceasta este ţara în care doriţi să trăim?” afirmă fostul ministru.

”Să spunem lucrurilor pe nume tocmai pentru că nu trebuie să trăim cu frică în Români. Jurnalista de investigaţie, Emilia Şercan, este „lucrată” de serviciile secrete, dar nu de SRI sau de „Doi şi-un sfert”, ci, în opinia mea, de DGIA – Serviciul Secret al Armatei, acolo unde nu intră nimeni să verifice nimic, structura cu cea mai performantă aparatură de supravegheat transmiterea datelor. Totul pentru Nicolae Ciucă, generalul executant care a intrat peste zona civilă, direct în fruntea unui partid, altădată onorabil, PNL. Este vorba despre investigaţia ei, despre ceea ce ea consideră că este o lucrare de doctorat plagiată, una care nu se verifică la fel ca în orice altă situaţie; pentru Ciucă s-au blocat lucrurile.

Dincolo de prietenia cunoscută dintre gen. Ciucă şi gen. Hăpău (șeful DGIA n.n.), conducerea DGIA este numită de către premier, nu de ministrul de resort, ca în toate structurile de acest gen. În Poliţia Română, pe care o bănuieşte Emilia Şercan în descrierea ei, unii de acolo sunt doar nişte unelte mici. E problema lor dacă se lasă folosiţi. Ar fi bine să nu se lase, din respect pentru instituţia Poliţiei Române. Lucian Bode, actualul ministru de Interne, este doar un politician care se crede important, iar ca să rămână aşa, face şi el servicii. A prins şi el gustul puterii şi nu face faţă. Mi s-a spus cu ce se ocupă, am şi amintiri de anul trecut din campania internă pentru alegerea conducerii PNL.” mai spune Violeta Alexandru.

”Bode și Ciucă cer serviciilor să se ocupe de ceea ce nu ar trebui să se ocupe”

Care face profeții sumbre:

”Vom asista, mai devreme sau puţin mai târziu, aproape de 2024, la campanii de denigrare, de manipulare, de şantaj pentru anumite obiective politice sau ale unor grupuri de interese.

Cine se va ridica cât de cât în ochii alegătorilor şi va constitui un pericol pentru vreun candidat important al coaliţiei PSD-PNL sau va incomoda în vreun fel în alegerile din 2024, va fi „lucrat ca la carte”. Se vor ocupa Lucian Bode, Nicolae Ciucă şi cei care umilesc oamenii profesionişti din structurile statului român,cerându-le să se ocupe de ceea ce nu ar trebui să facă.

Eu nu vreau să trăiesc şi să fac politică într-un astfel de mediu. Se poate şi democratic, corect, cu atenţie pentru problemele oamenilor, nu pentru scaunele unor oameni slabi, şantajabili.

Într-o astfel de ţară doriţi să trăim? Nu facem nimic? Întoarcem capul ca să ne apărăm scaunul comod? Eu m-am decis să nu tac. Am un copil care vreau să trăiască într-o ţară în care democraţia funcţionează şi în care nu se lucrează cu unelte ascunse ochilor cetăţenilor atunci când nu e de apărat niciun secret naţional, ci doar poziţia politică a cuiva disperat după putere” mai spune Alexandru, membră a formațiunii lui Ludovic Orban, Forța Dreptei.

Și un apel de final către serviciile secrete:

”Ocupaţi-vă de binele României, nu de politicienii plini de bube, ale căror probleme nu le veţi putea ascunde la nesfârşit! Veţi fi respectaţi când nu mai intraţi în jocuri politice!”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Generalul Hăpău de la DGIA este acuzat în Ziarul Național multe combinații toxice: relații cu Moscova și cu Sebastian Ghiță.
  În urma dezvăluirii din ”NAȚIONAL” privind o veche vizită de doar câteva zile, pe care acesta făcut-o la Moscova. Și pe care a uitat să o raporteze și partenerilor americani. Iată însă că acum ”momentul adevărului” se apropie vertiginos. Pentru că dacă generalul Hăpău a fost și la Belgrad, în luna octombrie a anului trecut, tot fără știința americanilor, atunci chiar că va fi un ”fleac” iminenta ”ciuruire” a șefului serviciului secret al Armatei… Mai ales că motivul vizitei ”cu mantă” și pentru care s-au luat măsuri contrainformative pur și simplu paranoice a fost întâlnirea cu miliardarul ”fugar” al sistemului, Sebastian Ghiță… https://www.national.ro/dezvaluiri/sef-de-serviciu-secret-plecat-dupa-ghita-la-belgrad-754594.html

 2. Odată cu declanșarea operațiunii „Ciucă – Președintele României” trebuie să ne așteptăm la ample acțiuni ale D.G.I.A. Serviciul secret care a acționat până acum din umbră se va desfășura în toată splendoarea sa pe teritoriul României.

 3. bla,bla,bla:
  -mass-media necinstita a pus-o pe doamna Sercan pe tapet
  pt. ca ciuca ciumpalacu se vota prezident peneleu,
  d-asta!
  (adik mass-media necinstita SE FOLOSETE CA DE O PAIATZA DE O PERSOANA VIE!)

 4. @Militaru – Neamul Românesc
  -ciuca a batut-o pa bunica-sa pentru 1 cana cu lapte de capra!

 5. Vasilică Militaru (Militaru – Neamul Românesc) e cel care combate DGIA prin comment-uri pe Naţional (la articolele lui Take împotriva DGIA) la exact datele de genul prezentate de „Dracul Gol“ (care dă şi link la Naţional).
  Tot Militaru avea boală (degeaba) şi pe profesorul Lupu Corvin, despre care pretindea că ar fi omul DGIA, probabil pentru că profesorii Lupu Corvin şi Cristian Troncotă susţin vinovăţia SRI de complicitate la vânzarea economică pe nimic a României, inclusiv existenţa unor profituri personale al unor SRIşti din „privatizarea“ întreprinderilor României. Pe cine paote deranja acest adevăr? (Iar sigla „Asociaţiei Neamul Românesc“ a lui Vasilică e octogonul SRI-ului, iar el, nebun, susţine că are o corespondenţă regulată, instituţionalizată, prin asociaţie, cu SRI-ul).
  Pe de altă parte ar fi fost foarte grav dacă DGIA chiar a „lucrat-o“ pe jurnalista Emilia Șercan. De obicei SRI se ocupa cu aşa ceva, tot grav (de monitorizarea totală şi încercarea de a controla presa). Iar Ministerul de Interne o face aproape transparent, existând undeva, pe site-ul acestuia o „directivă“ din 2020 că site-urile presă ce nu au acord de „colaborare“ cu MI pot fi închise la ordin prin ANCOM, ceea ce au şi făcut când cenzura era condusă la guvern de Andi Manciu.
  Acum să avem „Ministerul Adevărului“ înmulţit la trei?
  Dar nu avea nevoie regimul decât de o presă aservită, slugarnică voluntar (nu la comandă), ca să o terfelească pe demna investigatoare de presă Emilia Şercan, pe care au acuzat-o şi că e cumpărată de… Rusia împotriva lui Ciucă.

  • Cred că ai uitat de afacerile băieților din DIE care erau tot ai Securității. Cristian Troncotă, aparent un profesor la Academia SRI și fost arhivist la SRI, a ieșit la pensie cu gradul de General de brigadă SRI. Tu știi ce înseamnă într-o armată un general de brigadă și câți oameni conduce??? Profesorului Corvin Lupu i-am reproșat doar faptul că a uitat să detalieze crimele efectuate de ARMATA ROMÂNĂ în timpul evenimentelor din Decembrie. DIA era divizie separată a Securității. De ce uităm atât de ușor de rolul generalului Gușă, al generalului Nicolae Militaru și al generalului Atanasie Stănculescu în instaurarea noului regim iliescian de după 1989? Armata a trădat alături de Securitate. Așa cum Armata a tras în țăranii răsculați la 1907 și în legionarii din zilele așa numitei Rebeliuni din ianuarie 1941. Da, generalul de armată Ion Antonescu (ce și-a acordat și gradul de mareșal) a ordonat decimarea mișcării Legiunii și arestarea inclusiv a elevilor de liceu legionari. Legionarii și comuniștii evrei erau închiși împreună în lagărele organizate de Generalul Ion Antonescu. Despre Octogon în Ortodoxie nu ai cum să știi prea multe. Vezi că el este asociat cu Maica Domnului Iisus Hristos și este omniprezent în bisericile ortodoxe încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare.

   • Oare geto dacii și Biserica Ortodoxă au colaborat cu SRI, copiindu-i sigla? https://ziarulnatiunea.ro/2020/09/29/octogonul-geto-dac-sau-lumea-intermediara-dintre-cer-si-pamant/

   • Octogonul Asociaţiei lui Vasilică Militaru respectă întocmai proporţiile indicate în Monitorul Oficial ce publică legea de funcţionare a SRI şi nu este steaua în opt colţuri a creştinismului şi nici „octogonul geto-dac“ (ce are altă formă, alte unghiuri şi alte proporţii), cum o dă el acum cotită. Şi literele NR din interiorul octogonului sereist al asociaţiei lui Vasilică (aşa cum este înregistrat la judecătorie în registrul asociaţiilor), au acelaşi corp de literă şi imită întru totul modul cu este scris SRI în interiorul octogonului serviciului secret.
    I-a plăcut lui Vasilică să se sugere SRI-st, mai ales când bâtuia mănăstirea Petru Vodă şi se înghesuia pe lângă păriintele Justin Pârvu, dar acum nu mai vrea să fie evident acest fapt.

 6. & Fi-r-ați ai dracu de derbedei cu epoleți , ! Vă trebuiesc bani să vă luați avioane, tancuri și rachete și „academii de smardoială”, măciuci, ciomege și bâte nu vă mai ajung, ?

 7. […] Violeta Alexandru, care a reluat (la sfărșitul săptămânii trecute n.r.), la Radio Guerrilla, acuzații similare făcute în parlament, recent.„Serviciile secrete și-au tras un scaun în prima linie a […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998