CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Acuzație gravă: șeful DNA, șpăguit cu sume imense drept daruri de botez

0 comentarii / 2681 vizualizări / 11 februarie 2024

”Voineag, de la cine ai primit 100.000 de euro la „petrecerea de botez”?” scrie pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu, cu referire la procurorul-șef al DNA, Marius Voineag. Și anunță deputatul că azi va sesiza ANI în privința averii acestuia.

”Noul șef al DNA, Voineag, este eficient în funcția de șef al acestei instituții ca pătrunjelul în ciorbă.
Voineag s-a remarcat însă prin modul în care s-a hărnicit să protejeze plagiatori ca Ciucă sau ura cu care loveste în USR, partidul care se împotrivește vehement militocrației securiste promovate mai ales de pionii bolnavi ai SRI din PNL.
Luni, la ora 10.30, voi susține o conferință de presă în fața sediului Agenției Naționale de Integritate, după ce voi depune o sesizare pentru controlul averii șefului DNA, Marius Voineag, despre care nu știm cum poate justifica ceasurile la fel de scumpe ca ale lui Rareș Bogdan pe care le poartă la mâna cu care înregistrează dosare de scăpat plagiatori peneliști și nu știm ce înseamnă în declarația de avere 500.000 de lei „petrecere de botez”.

A participat vreun general SRI la petrecerea de botez organizată de șeful DNA Voineag?
Căutăm explicații pentru îngroparea unui dosar important de achiziții suspecte realizate în pandemie de către doi generali SRI, care par protejați de către acest procuror, ajuns cu sprijinul statului militocrat în fruntea celei mai importante instituții anti-corupție din România, care se umple pe zi ce trece de dosare politice și spectaculoase clasări!
De urmărit conferința de presă de mâine din fața sediului ANI!” scrie deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998