CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Acuzatie grea: Iohannis, vinovat de moartea a mii de romani

16 comentarii / 55803 vizualizări / 25 mai 2020

Liderul partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, cere demisia imediată a președintelui Klaus Iohannis pe motiv că sute sau mii de români au murit cu zile după ce le-a fost refuzat accesul în spitale în perioada pandemiei.

”In Romania a fost suspendat dreptul la viata!
Presedintele tarii si Parlamentul au interzis accesul in spitale a tuturor bolnavilor, cu exceptia celor infectati cu noul Coronavirus.
Au murit astfel sute sau poate mii de romani, a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit cu Covid-19!
Vorbim de crime comise constient si asumat, de persoane care au jurat sa apere Constitutia Romaniei!
De aceea noi, patriotii romani, cerem demisia Presedintelui Klaus Iohannis si aducerea in fata justitiei a tuturor celor responsabili de aceste nenorociri!” scrie Cataramă pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Viorele, iohaniss trebuie alungat, fiindca nu va pleca singur niciodata !
  El , ca tradator fruntas, are o misiune pe care, inca, nu si-a indeplinit-o !

 2. Nu-l lasa la greu Chioru’, seful lui din umbra! A salvat-o si pe Leana Udrea sau n-ati obsevat? Nu e Chioru’ Seful ascuns al Securitatii ?

  • Nea Gheorghe, sekuristi de ieri sunt patrihoții de azi http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000379185&id_inst=2 . S-au sCOVIDit la Constanța pentru alungarea duhorilor rele și nu mai au păkate deloc, le-a luat preafurisitul asupra sa. Cât privește refuzul accesului în spitale informația este eronată. La clinica din București B-dul. Banu Manta nr.31 s-au făcut tratamente gratuite zi și noapte pe toate specialitățile, mai puțin extracții de pitici din creier, unde nu s-au prezentat pacienți.

 3. D-le Catarama, sa va ajute D-zeu pantru aceasta cerere, care, sigur ar trebui urmata de o maifestatie in fata Cotroceniului cu lozinca „iesi fara, javra ordinara ” si multele altele. Daca ar iesi 100.000 de oameni care gandesc ca d-voastra, si ar sta cu randul , zi si noapte, ingamfarea , orgoilul acestui puturos, prost si fricos s-ar topi ca o pojghita de ghiata. Ce ne-ar putea face cu tunul instalat in fata palatului regelui…. NIMIC. Caci daca ar face-o, si-ar semna singur sentinta de tradator de neam, de om fara suflet si fara creier,un Hitler in devenire.
  De Sica mandolina, nici nu are rost sa vorbim. Ala, face pe el fara Iohanis. Acest Iohanis a inteles, chiar cu mintea lui putina ca PNLul lui este doar un rahat asa ca, a vrut sa le dovedeasca ca doar datorita lui PNL mai exista. De aia iese la cuvantari si arata cu degetul. Elevii lui de altadata, pe care nu putea sa-i pedepseasca , de frica, acum, sunt romanii-un popor pe care-l ameninta ca-l pedepseste daca nu asculta de povata lui de a se spala pe maini. Nimeni in drum si plin de praf…. asta este el.

  • Ai mare dreptate , Indignat-o , dar cu cine , ca toti sunt lasi innascuti ?

 4. Voi realizați ce competențe sunt în România, dacă eu am prezidat Colegiul Medicilor?

  Cu doi infectați COVID19 au fost carantinate cinci spitale și tot nu mă pot opri din prostia care-i dă apă la moară și securistului prost Cataramă.

  Cum să tratezi pacienți, prostule care ești, dacă mor cadre medicale de la răciuța din capul tău de prost?

  • Sunteti un postac prost! Domnul Profesor Vasile Astărăstoae n-ar putea avea niciodată un limbaj atat de inept ca al dumeavoastră și nu s-ar exprima atat de agramat! Asta este o încercare de furt de identitate. Sunteti probabil un jalnic securici.

 5. Stiu ca în multe situaţii s-au primit şi pacienţi care nu aveau boala de corona (ca numele de covid nu prea suna a boala). Dar după ce ii aduc în situaţie de deces, sunt trecuti ca fiind rapusi de virusul buclucaş. Or fi şi cazuri când n-au fost primiti decat cei cu gripa de corona, dar foarte mulţi, cred ca 80% din decedati au fost de alte boli.

  • Da, și asistenta de 46 ani de la Botosani a fost declarată decedată de COVID19 și nu avea comorbidități. Până la urmă n-a avut nici SARS-COV-2, se pare că a murit perfect sănătoasă. Cel mai probabil de plictiseală.

   Nu există teste 100% sigure, nu există tratament, nu există vaccin, nu există specialiști, cu atât mai puțin în România. Deci, trageți tare să minimizați problema, la valul următor veți afla pe pielea voastră care este rata de mortalitate. :)))))))))))

 6. […] 3) ” ACUZATIE GREA: IOHANNIS, VINOVAT DE MOARTEA A MII DE ROMANI Liderul partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, cere demisia imediată a președintelui Klaus Iohannis pe motiv că sute sau mii de români au murit cu zile după ce le-a fost refuzat accesul în spitale în perioada pandemiei. ”In Romania a fost suspendat dreptul la viata! Presedintele tarii si Parlamentul au interzis accesul in spitale a tuturor bolnavilor, cu exceptia celor infectati cu noul Coronavirus. Au murit astfel sute sau poate mii de romani, a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit cu Covid-19! Vorbim de crime comise constient si asumat, de persoane care au jurat sa apere Constitutia Romaniei! De aceea noi, patriotii romani, cerem demisia Presedintelui Klaus Iohannis si aducerea in fata justitiei a tuturor celor responsabili de aceste nenorociri!” Sursa : https://inpolitics.ro/acuzatie-grea-iohannis-vinovat-de-moartea-a-mii-de-romani_18445598.html […]

 7. Trebuie anulate orice stimulente financiare de la bugetul statului care încurajează declararea covidului ca problemă prioritară a României.
  Adică: anulat suplimentul de 500 euro la leafă cu care Iohanis vrea să-i mituiască pe medici
  Casa de Sănătate să plătească către spitale pentru un pacient covid tot atît cît plătește pentru un pacient de gripă, nimic în plus
  Anulată obligativitatea purtării măștilor și anulate toate achizițiile făcute de stat pentru a acorda măști populației
  Anulate regulile speciale de înmormîntare și anulat ajutorul de înmormîntare suplimentar la morți covid acordat de Casa de Pensii
  Pînă nu dispar stimulentele financiare din banii statului nu va dispărrea nici molima.
  În SUA e aceeași problemă, se raportează de către spitale bolnavi de covid că se cîștigă bani din asta
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/16/pandemia-covid-in-sua-spitalele-iau-bani-de-la-stat-si-nu-testeaza-pe-nimeni-cheltuie-bani-in-disperare-video/

  • Mai nou Brazilia, Mexic și Peru declară la greu decese de COVID. Poate mergi și tu acolo să stabilești în cadrul unei comisii de revoluționari proști ce motivație sau ce substrat stă la baza acestor minciuni din capul tău găunos.

   • ESTI BOLNAV ,ESTI UN CONT FALS SI NU POTI VORBI IN NUMELE MEDICULUI VASILE ASTARASTOAIEI….CE BRAZILIE? UITAT-TE MI BINE LA STIRI REALE…IN BRAZILIA ,CATIVA PARLAMENTARI AU INTRAT CU FORTA INTR-UN SPITAL PLIN DE COVIDATI,SI? SURPRIZA..FRAIERE…ERA GOL…SI MEDICII JUCAU BARBUT…INTELEGI,CAMPESINOS?

 8. Cine v-a invațat pe voi ca președintele conduce Romania , ultima data parlamentul o conducea si ghici cine e majoritar acolo ? Și încă ceva, mai puneți mâna pe carte și învățați, că tare mulți postaci proștovani văd pe-aici!

 9. Peste putin timp se va da cu covid si in Romania, acum avem destule centre de primire, unde sa-ti dai duhul in liniste, departe de familie. Vom fi dusi fortat acolo. Si Ion Iliescu acum mult timp spunea ca suntem prea multi paraziti la oras si ar trebui sa ajungem la maxim 15 milioane.

 10. aaaa..deci..acuma i vreti demisia imediat nu da cand a venit in tara lati votat ca presedinte in țara noastra si nea facut tara de kakat suportați

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998