CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie: ”Iohannis stie de existenta retelelor mafiote de trafic de persoane”

4 comentarii / 3027 vizualizări / 31 iulie 2019

Dreapta Liberala își exprimă indignarea față de declarațiile președintelui Iohannis după ședința CSAT.
”Resetarea statului o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care deține de 4 ani cea mai înaltă poziție în stat și nu a făcut nimic în acest sens!” se arată într-un comunicat al președintelui Viorel Cataramă.
”Reamintim că dl. Iohannis putea aduce în instituțiile statului specialiști măcar în timpul guvernării Ciolos și nu a facut-o, din contră, a încurajat numirile pe criterii politice.
Legile care consacră avantajele aristocrației bugetare au fost promulgate de dl. președinte fără ezitare!
Dl. Iohannis știe de existența rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român și nu numai că nu face nimic, dar încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral, continuând războiul cu PSD, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor incompetenți și corupți.
Există o singură soluție: toți cei care au condus Romania în ultimii 30 de ani trebuie trimiși de poporul român în istorie; statul nu poate fi modernizat și resetat decât de forțe politice noi, fără conexiuni cu structurile mafiote si/sau corupte din instituții, cocoțate până la cele mai înalte niveluri” mai afirmă Viorel Cataramă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nu stie nimic si daca stie, nu intelege . El o tine una si buna: guvernul meu, demisia, PSD care aschimbat legile si toate vorbele alea pe care le tot citeste rar de pe hartie desi sunt aceleasi de 5 ani. Ceea ce stie insa sunt plimbari, mare, golf, Sibiu, si stat in genunchi pe la Bruxelles.

  2. Bai, sa fii motzul ca__tului si sa urli ca-ti pute, chiar numai golemul din deal e in stare! Asta reseteaza bancurile alea cu culmea nesimtirii…

  3. kwi este parte a sistemului criminal care distruge amarata asta de tara ” pas cu pas” …Nu este #1 dar este un slujitor fidel al celor care l-au pus la Cotoceni……stim cine…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998