CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie naucitoare: Livia Stanciu, fosta sefa a ICCJ, e narcomana

8 comentarii / 26856 vizualizări / 11 iunie 2018

Fostul lider al PSD, Marian Vanghelie, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că fosta șefă a Înaltei Curți și actual judecător al Curții Constituționale, Livia Stanciu, ar fi șantajată de SPP cu consumul de droguri.

Vanghelie a susținut, conform Flux 24, că la un moment dat Livia Stanciu primea droguri săptămânal prin intermediul unui lider interlop, dar că pe fir a apărut SPP care o monitoriza pe fosta șefă a Înaltei Curți, ca și pe alți judecători de la ÎCCJ.

”Acum un ofițer de la SPP îi duce drogurile doamnei Stanciu. Sunt în deplinătatea capacităților mintale”, a spus Vanghelie.

”Cei de la Anti Drog din Ministerul de Interne cred că știu bine situația. Doamna ministru Carmen Dan poate să verifice informația și să ne comunice public. Sunt ofițeri în MI care au aceste informații”, a precizat el. ”Sunt judecători care au fost santajați să bage oameni la pușcărie. Li se urmăreau familiile. Le urmăreau activitatea în instanțe și problemele personale”, a mai susținut fostul primar al sectorului 5.

El susține că mesajul Elenei Udrea cu mâna la nas ar fi fost de fapt destinat Liviei Stanciu.

”Doamna Stanciu să mă dea în judecată. Dar mai întâi să facă un test anti drog și să îl prezinte public și să ne demonstreze că nu e așa”, a mai susținut Marian Vanghelie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. are fatza de drogata, ce mai vreti?

 2. Ar fi bine sa fie adevarat .

  • Arhiva SIPA i-a ordonat pe mulți din magistratură. Ar fi bine să fie publică, iar magistrații care se știu cu scaieți să încerce calea antreprenoriatului sau/și avocaturii.

 3. Personal cred ca are un cip implantat de straini!

 4. Cred ca are dreptate Evanghelie
  Are informații certe

 5. Pai toti nebunii spun ca sunt in deplinatatea facultatilor mintale.

 6. Că e narcomană, nu e o problemă!Mai rău e că e securistă și incompetentă!

 7. Vaqnghelie face parte din aceiasi categoria cu Basescu,sunt inca activi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998