CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie-soc a lui Stochita: Vanghelie pregateste sabotarea electorala a unor lideri pesedisti

0 comentarii / 1440 vizualizări / 17 octombrie 2012

Mare zarvă în familia edilului pesedist Marian Vanghelie după ce chiar finul său renegat, l-am numit pe Cătălin Stochiță, l-a acuzat că vrea să își pună nevasta pe liste și că negociază cu Dan Diaconescu o colaborare politică subterană pentru a mina Guvernul USL. În acest sens, Stochiță a elaborat chiar și un memoriu, pe care i l-a trimis președintelui PSD Victor Ponta.

”Din informatiile pe care le detin Primarul Vanghelie este constient de existenta acestui trend politic local si se pregateste sa “dubleze” candidaturile USL cu o serie de prieteni politici si sponsori care vor candida pe listele PPDD- adica partidul prietenului Dan Diaconescu.
Aceasta manevra electorala se va desfasura nu doar in Sectorul 5 ci si la nivelul Bucurestiului si in judetele Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Dambovita avand ca obiectiv direct impiedicarea obtinerii unui mandat de parlamentar pentru liderii PSD Bucuresti: Nicolae Banicioiu, Bogdan Diaconu, Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean, Rodica Nassar si alti lideri locali pentru ca dupa alegerile parlamentare Vanghelie sa preia conducerea PSD Bucuresti si sa isi extinda influenta politica pentru schimbarea conducerii PSD respective sa detina in Parlament un grup de deputati care sa blocheze un nou Guvern USL condus de Victor Ponta”, scrie Stochiță care se angajează, în același document, să candideze din partea USL împotriva lui Vasile Blaga sau a Elenei Udrea. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998