CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Acuzații bombă: Cum a fost pus serviciul 112 în slujba imaginii lui Arafat

17 comentarii / 6371 vizualizări / 30 august 2023

Din interiorul STS, organismul care gestionează serviciul de urgență 112, vin acuzații năucitoare la adresa lui Raed Arafat, care s-ar servi de anumite apeluri pentru a-și lustrui imaginea publică. Dezvăluirile sunt făcute de chiar fosta purtătoare de cuvînt a STS, col.Daniela Tobă, într-o postare pe Facebook.

”Ar fi fain ca nişte foste cadre din 112 să povestească cum erau direcţionate apelurile 112 legate de cazuri spectaculoase către SMURD, astfel încît Arafat să poată chema presa şi să se erijeze în mare salvator. Asta în timp ce submina de zor activitatea Ambulanţei pentru a pune mîna pe instituţie, ocazie cu care trebuie să-mi scot pălăria în faţa doamnei Grasu (șefa serviciul Ambulanței n.n.) care a rezistat eroic presiunilor. Şi poate ar fi la fel de fain ca nişte foşti angajaţi din MAI să povestească despre implicările brutale ale lui Arafat în nenumărate achiziţii dubioase de-a lungul anilor. Că d-aia a şi fost permanent susţinut de sistem, nu doar fiindcă are nişte epoleţi sub pulover. Şi poate nişte medici ar putea să povestească de ce au respirat uşuraţi cînd Arafat a zburat din ministerul sănătăţii. Am avut la APSF, în urmă cu niscai ani buni, cîteva cazuri legate de pompieri şi de abuzurile din IGSU, ocazie cu care am putut afla inclusiv despre lipsurile serioase şi ordinele tembele cu care aceşti oameni se confruntă zilnic. Poate şi aici ar trebui ca nişte foşti pompieri să iasă să povestească, fiindcă nimic nu s-a schimbat de atunci.
Sînt mulţi, foarte mulţi cei care ar avea cîte ceva de spus despre acest despot căruia i s-a dat mînă liberă şi la picioarele căruia s-au ploconit media şi politicienii. Un prefabricat, un construct de imagine fără nici un fel de substanţă. Un mincinos fabulos. Un pericol pentru sistemul de urgenţă, construit şi acesta după chipul şi asemănarea lui, cu serioase probleme ale mecanismelor de funcţionare, precum şi pentru vieţile oamenilor în nevoie de ajutor, aşa cum s-a văzut de prea multe ori şi despre care am tot scris, chiar şi în anii cînd ploconeala era maximă şi românii chiar aveau convingerea că individul ăsta e ditamai salvatorul naţiunii. Însă am aşa, un feeling super optimist, că de data asta i s-a cam înfundat.
Pompierii sînt printre cei mai curajoşi oameni din ţara asta. Să capete acum curaj şi în a ridica fruntea, nu numai în a stinge incendii, fiindcă e vorba, în fapt, de însăşi viaţa lor.
În oricare altă ţară, pompieri răniţi lăsaţi pe caldarîm şi căşti topite ar duce responsabilii direct la puşcărie” mai scrie colonelul(r) Tobă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Dezvăluirile Danielei Tobă, pensionară freelancer, cum se autodescrie pe facebook, miros a comandă specială din partea unor servicii. Doamna Daniela Tobă, face dezvăluiri cu informatii de pe vremea când activa ca ofiter cu grad de colonel în cadrul STS, – Sef birou relatii publice. Dacă, în timpul serviciului domniei sale, coloneleasa a luat la cunoștintă despre niște acte infractionale săvârșite de de-al de Arafat @ Comp, de ce nu s-a adresat organelor de urmărire penală. Pentru că atunci avea alte interese? Câte astfel de exemplare nefaste au luat la cunostinta in timpul serviciului de activitati infractionale si nu au facut nimic. Cum ar arata România dacă și-ar fi făcut datoria aceste lepre ale societatii? Nu pot să-i transmit decât: Marș mă pensionaro!

  • Puţi.

  • Ai dreptate, cucoana asta e mai dubioasă decât Arafat însuși.
   Apropo, ce pensie are freelancerița justițiară? Vreo 25000 pe lună, așa-i? Că a luptat pentru Țară.

   • ce stati cu Muianu Cascat sa va intre arRahatau gros

   • Dar ce salar are Arahat nu te intereseaza, cretinule?
    Chiar daca o criminala acuza tot trebuie sa verifici acuzatia.
    Adevarul nu este monopolul sfintilor, mai idiotilor.

 2. sa observam ca SMURD circula numai in regim de urgenta
  cu girofar si sirena pusa!

  -pentru cazuri d-astea s-a inventat un semn al pacii si prieteniei intergalactice:
  degetul mijlociu fluturat!

  • Și cum ai vrea să circule? Mutește și cu 20 de km/h, ca să nu-l deranjeze pe Nea Caisă?

 3. No, hai! Jos cu el, în tomberon!

 4. Observ ca veti alergie la ADEVAR si va informez ca veti primi gratis tratamentul cu
  STREANGUROL si LOPATIN.

  ,,Ministrul Rafila acuzat de un soț încornorat că e un prădător sexual. „Mi-a lăsat gravidă nevasta!” ‘’
  https://www.bzi.ro/ministrul-rafila-acuzat-de-un-sot-incornorat-ca-e-un-pradator-sexual-mi-a-lasat-gravida-nevasta-4789129

  Noi DETALII despre Don Juan Reptila : NU ESTE VACCINAT !

  El doar instiga la vaccinare pentru ca planul Kalergi de exterminare a 90 % din populatia lumii sa mearga mai departe.
  Dovada : daca era vaccinat nu ar fi lasat-o gravida pe blondina Fraierului, pentru ca un vaccinat devine steril in maxim doua saptamani de la vaccinare.
  Poate sa faca sex cu nevasta altuia, dar nu o poate lasa gravida pentru ca samanta lui este ,,expirata’’.
  Asadar, FRAIERUL trebuie sa fie multumit ca va avea un copil sanatos, de la un ministru care va fi spanzurat pentru Crime impotriva umanitatii.
  Daca Don Juan Reptila era vaccinat ar fi imbolnavit-o si pe blondina care la randul ei l-ar fi imbolnavit si pe FRAIER, si in maxim 5 ani o mierleau cu totii.
  FRAIERUL trebuie sa stie ca e o greseala sa te culci cu nevasta altuia, dar e PACAT sa nu o faci.
  De singuratatea femeii este vinovat barbatul si invers.
  Cele mai tandre amante sunt femeile maritate, va garantez.
  Casatoria este ca o cetate asediata : unii lupta ca sa intre, altii lupta ca sa iasa.
  Fraiere, fii fericit ca vei fi un tata in viata, nu un tata biologic mort ca Ministrul Reptila.
  Ei, parca ti-ai mai revenit !

  • bolnavule

 5. Nu va mai agitati degeaba ,Arafat este etern si se pregateste pentru urma toarea Crevedia sau Colectiv ,cum doriti.

  • tu esti deja pregatit pentru azilul de nebuni

 6. O securistă împuțită.

  • a trol murdar, zoaie împuțită.

 7. Am citit lucruri năucitoare încă din capu’la lista postacilor! Care, fie vorba între noi, e dus cu pluta de pițigoi ce este! Păi bine a făcut doamna aceea, chiar dacă a ieșit la pensie știe că e tot din resursa României! Mai există un moment pentru toate, a avut acum undă verde !

 8. Cine a mai pomenit ca cel care este implicat intr-o fapta sa faca un Raport la desfasurarii evenimentului si sa-l prezinte public. Raportul trebuia facut de Procuratura dupa ce-l audia si pe Arafat si inplicarea lui in coordonarea interventiei. Asta , cu tupeul lui nemasurat si in dispretul total fata de cetatenii romani s-a apucat sa dea directiile de cercetare pentru procuratura. Inimaginabil.Chiar fiecare face ce vrea in tara noastra?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998