CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatii politice incendiare: homosexualitate, pedofilie si orgii la virful Justitiei

0 comentarii / 1985 vizualizări / 17 martie 2013

O interpelare adresată de un senator al puterii ministrului de Justiție riscă să arunce în aer sistemul judiciar, prin gravitatea acuzațiilor care se cer verificate de urgență. Astfel, mai marii Parchetelor și ai CSM, inclusiv în colaborare cu serviciile speciale, sunt acuzați de homosexualitate și orgii cu minori, de vacanțe sexuale în străinătate și de alte relații neprincipale, unele dintre fapte cu știrea sau chiar în interesul președintelui României.

Astfel, în interpelarea la adresa Monei Piviniceru cu numele ”Sancţionarea aservirii politice a justiţiei”, senatorul PSD Valer Marian cere verificări urgente privind aserviri politice și fapte imorale la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Consiliului Superior al Magistraturii, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosare privind adversari politici ai şefului statului.
Iată faptele incriminate de senatorul PSD, care includ trafic de influență, corupție și sex la nivel înalt:

”1. Să se verifice împrejurările, scopul şi temeiurile procedurale ale vizitei (înregistrată video) pe care au efectuat-o în biroul judecătorului Anton Pandrea, la data respectivă preşedintele Secţiei Penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (în lipsa acestuia dar cu acordul său) de către procurorii şefi din DNA Lucian Papici (şeful Secţiei de Combatere a Corupţiei) şi Mariana Alexandru (şef serviciu în Secţia de Combatere a Corupţiei). Să se verifice dacă, cu ocazia respectivă, au fost solicitate şi în ce scop dosarele penale privind pe fostul premier PSD Adrian Năstase sau pe ex-senatorul PSD Cătălin Voicu, judecătorul Florin Costiniu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu.
2. Să se verifice dacă procurorul şef de secţie din DNA Lucian Papici a căutat să influenţeze , prin promisiuni sau ameninţări, anumiţi judecători sau avocaţi implicaţi în dosare cu inculpaţi politicieni sau magistraţi.
3. Să se verifice relaţiile dintre procurorul general interimar Daniel Morar şi procurorul Laura Oprean şi condiţiile în care a promovat-o pe aceasta în structura centrală a DNA, de la Serviciul teritorial Cluj-Napoca al DNA, în perioada în care era procuror şef al DNA.
4. Să se verifice dacă la structura centrală a DIICOT este înregistrat un dosar în care un fost şef de la DNA este cercetat pentru relaţii nefireşti cu trei tineri de naţionalitate romă, dintre care unul minor, şi dacă există o înregistrare video în acest sens.
5. Să se verifice mapa profesională şi îndeplinirea condiţiilor de competenţă şi de integritate de către procurorul Nistor Călin, fost procuror şef al Serviciului teritorial Piteşti al DNA, promovat recent procuror şef interimar al DNA.
6. Să se verifice scopul, costul şi modul de decontare al vizitei de 10 zile efectuate în Hong-Kong de magistratele Alina Ghica şi Oana Hăimăneală – Schmid în perioada în care prima deţinea funcţia de preşedinte al CSM, iar cealaltă o deţinea pe cea de vicepreşedinte, precum şi motivele pentru care au fost însoţite de doi tineri şi falnici subofiţeri de la SPP, recomandaţi de preşedintele Traian Băsescu. (Aş dori să mai clarificaţi, pornind de la destăinuirile unuia dintre subofiţerii de protecţie şi pază, precum şi de la expresia preferată a celor două magistrate, „4pezi”, dacă în timpul vizitei au adoptat poziţia patrupedă ori dacă s-au delectat 4pezi în mirificul şi apetisantul Orient)”.

În finalul interpelării, senatorul amenință că, în cazul în care ”aspectele grave semnalate în prezenta interpelare nu vor fi verificate urgent şi temeinic, voi convoca un miting de protest în faţa DNA, CSM, SRI, Parchetului General şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la care voi participa cu cel puţin 1000 de oameni din colegiul meu electoral, respectiv din Ţara Oaşului, Zona Codrului şi satele de colonişti moţi şi maramureşeni de la frontiera cu Ungaria”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998