CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Administratia prezidentiala: Afara cu medicii care nu se vaccineaza

8 comentarii / 2504 vizualizări / 28 septembrie 2021

Consilierul prezidenţial Diana Păun a apreciat azi că medicii care nu vor să se vaccineze şi îi îndeamnă şi pe alţii să nu o facă „nu au ce căuta în această meserie”.

„Nu poţi să practici această meserie nobilă fără să crezi cu tărie în puterea, în beneficiul pe care îl aduce ştiinţa şi tot ce ţine de cercetarea ştiinţifică. Eu sunt absolut convinsă că vaccinul este singura noastră şansă de a ieşi din pandemie. Dacă există vreun medic care nu are această convingere, nu este colegul meu. Eu nu pot crede că există medici – bineînţeles, nu vorbesc de cei care au contraindicaţii clare şi care nu pot să se vaccineze din motive medicale justificate şi argumentate – dar un medic care nu numai că nu doreşte să se vaccineze, dar îi îndeamnă pe alţii să nu o facă, din punctul meu de vedere, nu este medic şi nu are ce căuta în această meserie”, a spus Păun, conform Agerpres, în cadrul dezbaterii „Valul 4: impact, ameninţări, soluţii”, organizată de DC News Media Group.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Si dementa asta nazista e platita din banii nostri ?
  Jos, javra !!!!

 2. Încă puțin și o să umblăm cu eticheta Nevaccinat pe stradă, ca să putem fi înjurați în voie.

 3. @Herr: Eticheta o sa fie pe o banderola galbena. Si nu o sa avem voie sa mergem pe trotuar, cu oamenii respectabili, ci in rigola cu restul scursurilor.

 4. @Herr: pe limba iubitului conducator, niste militieni de pe la ei ziceau ceva de genul „In der Goesse mit dir!” respectivilor purtatori de banderola pe care ii prindeau pe trotuar.

 5. Stiinta nu inseamna numai vaccinare. La summit-ul de la Roma despre COVID, doctorii au lansat o petitie care poate fi semnata exclusiv de orice doctor, pe platforma Global Summit Covid. Au aratat ca mii de pacienti COVID au murit deoarece se refuza orice tratament, pt ca s-a impus o schema unica (redemsivir). S-a mai spus ca toate cercetarile medicilor au fost blocate, s-a refuzat publicarea articolelor stiintifice in reviste de specialitate, interzicerea studiilor clinice, blocarea conturilor sociale, etc. Toate acesea reprezinta crime impotriva umanitatii. Declaratia este un strigat de lupta al medicilor.
  Asadar, cine esti, tu, administratie prezidentiala, sa decizi ce poate sa faca un medic sau daca mai poate profesa? Cu ce drept te amesteci? Pentru ca esti vaccinata ai drept absolut de decizie? Sa concedieze oamenii si vor ramane cu toate institutiile goale, si asa este deficit de cadre medicale. Sa vedem de unde vor lua forta de munca. Ne-vaccinatii sunt majoritari, sunt 15 milioane, asadar la lupta! Agenda globalista este sinistra, acesta e numai inceputul. Exista un club Dolder al celor din Big Pharma care dicteaza ce sa se faca, acum condus de Pfizer. Macron este argatul acestui club – un fel de Bilderberg. Franta va prelua presedintia UE din 1 ianuarie 2022 si va acționa pt lichidarea statului francez în favoarea unei integrări a Europei federale, anticamera unui guvern mondial.

 6. Doamna consilier prezidential – madam Paun – ar face bine sa se gandeasca la ceea ce discuta acum aproximativ un an, cu un cetatean (care a si inregistrat-o… iar filmarea zace pe la DNA), cand la moda era achizitia de masti… madam, ai grija ca esti pe raboj! – vorbesti si tu, asa, ca sa te afli in treaba, uitand ca deja esti intr-un dosar (asa ca, hai cauta un cauciuc – in engleza: I seek tire!)

 7. Esti o proasta, dar nici nu ne mira ca doar consilierii lui klaun nu pot fi mai destepti ca el……

 8. Cocoana asta sa l sfatuiasca pe kwj si sa lase amenintarile de la pupitru prezidetial. Sper sa se gaseasca cineva s o dea in judecata pt. amenintari.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998