CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

ADN-ul lui Traian Basescu

0 comentarii / 1549 vizualizări / 24 mai 2011

Dosarul penal care se construieste impotriva unui prezumtiv grup criminal organizat condus de tandemul Mironescu – Banias are un ADN transmis direct de domnul Traian Basescu. Cu mult timp inainte ca acesta sa ajunga seful statului roman. Iar prezenta acestui ADN, la care ma voi referi in cele ce urmeaza, demonstreaza in primul rand faptul ca domnul Traian Basescu este si nas si protector al celor doi si, in al doilea rand, ca a venit vremea sacrificiului.

A unui sacrificiu impus de tabla de sah politic. Iar dupa sacrificiu va urma o rotatie a cadrelor. Facuta cu acelasi sange rece. Ca sa nu spun cinism.
De ce exsita acest ADN comun? Pentru ca cei doi au ocupat, pe rand, pozitii cheie, controlate exclusiv de actualul locatar de la Cotroceni. Si unul si altul au absolvit Institutul de Marina din Constanta. Si unul si altul au obtinut brevet de navigatie. Si unul si altul sunt interesati de shipping. Si unul si altul au fost, numiti fiind de Traian Basescu, sefi ai Administratiei Portuare Constanta. Adica au controlat locul prin care intra si ies din Romania, in mod corect sau incorect, cele mai mari cantitati de marfuri. Si marfurile cele mai valoroase. Si unul si altul au condus PD-L Constanta. Si unul si altul si-au castigat mandate de parlamentar pe listele PD-L. Si unul si altul sunt in relatii foarte bune cu Mircea Basescu, fratele Presedintelui. Avand afaceri comune intre ei, nu este de mirare ca ii regasim asociati si intr-o firma a Ralucai Basescu, nepoata Presedintelui Traian Basescu si fata fratelui Presedintelui. Daca mai e nevoie sa facem si aceasta precizare, ambii au facut averi. Din aceasta perspectiva, exista o particularitate in cazul domnului Laurentiu Mironescu. Acesta a imprumutat aproape un sfert de milion de euro de la o persoana fizica – tineti-va bine! – pentru 20 de ani. Si acest detaliu nu a dat, pana in prezent, nimanui nimic de banuit. Nici ministrului de Interne care l-a propus sa-i fie mana dreapta, nici premierului Romaniei, care i-a avizat angajarea ca secretar general la Interne si, evident, nici vigilentului sef al statului care, in alte situatii, cand vine vorba despre opozitie, flutura fisa postului.(Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998