CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Adrian Nastase: “Adversarii lui Geoana au fost indepartati de pe lista delegatilor”

0 comentarii / 1485 vizualizări / 18 februarie 2010

Termenul limita de depunere al candidaturilor la sefia PSD, stabilit pentru astazi, la ora 16.00, de catre Comitetul Executiv National, reprezinta o masura nestatutara luata de actuala conducere a partidului, acuza ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu. De asemenea, el sustine ca, de pe lista delegatilor la Congres, au fost indepartati acei membri ai Consiliului National care nu il sustin pe Mircea Geoana.

“Decizii nestatutare”
“Comitetul Executiv National a stabilit, luni, ca termenul de depunere a candidaturilor sa fie astazi, la ora 16. In opinia mea, aceasta decizie este nestatutara, deoarece CExN nu poate da o solutie care sa fie contrara Statului”, explica Adrian Nastase invocand, in subsidiar, articolul 79 din statutul social-democratilor. Cat despre ingradirea dreptului unor reprezentanti ai Consiliului National de a participa la lucrarile Congresului deoarce nu il sustin pe actualul lider al partidului, Nastase ii someaza pe Mircea Geoana si pe Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa postata, de asemenea, pe blog.

“Exilarea pesedistilor care nu il sustin pe Geoana”
“In calitate de Presedinte al Consiliului National, am primit numeroase sesizari, dintr-un numar semnificativ de judete, cu privire la nerespectarea prevederilor privind delegarea la Congres a membrilor actuali ai Consiliului National. In ciuda prevederilor (statutare n.n.), in multe judete, unii membri ai Consiliului National au fost omisi, in mod intentionat, din componenta delegatiilor. In aceste conditii, va solicit, cu toata fermitatea, in calitate de Presedinte al Consiliului National, sa luati masurile necesare pentru includerea pe lista delegatilor a tuturor membrilor Consiliului National, indiferent de optiunile lor pentru o „echipa” sau alta”, se arata in scrisoarea deschisa. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998