CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Adrian Nastase anunta schimbari de lideri in teritoriu

0 comentarii / 1769 vizualizări / 23 februarie 2010

Ex-premierul Adrian Nastase avertizeaza, pe blog-ul propriu, ca schimbarea de la varful PSD va presupune, pe parcursul anului in curs, si schimbari la carma filialelor din teritoriu, “prin procesul firesc al alegerilor interne”. De asemenea, el sustine ca Mircea Geoana ar fi facut bine daca s-ar fi retras din proprie initiativa din cursa pentru presedintia PSD, dand unda verde, astfel, intineririi garniturii de conducere a partidului.

“Lucrurile au cam degenerat in teritoriu”
“Odata cu schimbarile de la varful partidului, sunt sigur ca si in teritoriu multe din lucrurile care au degenerat in ultimii ani, vor inceta. Oricum, in acest an multi lideri locali vor trece prin procesul firesc al alegerilor interne. Cat despre Victor Ponta, ceea ce pot confirma in acest moment este faptul ca reprezinta cea mai buna solutie pentru presedintia partidului. Am spus acest lucru fara a tine cont de sisteme de alianta, sanse de a castiga sau planuri personale, ci de o simpla analiza a situatiei actuale din partid. Era foarte dificil sa accepti ideea de continuitate cat timp, in ultimii 5 ani, singura latura continua a activitatii PSD a fost locul doi”, explica Nastase precizand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in teritoriu.

“Geoana trebuia sa se retraga din cursa”
Cat despre Mircea Geoana, ex-premierul critica faptul ca acesta s-a incapatanat sa candideze, ignorand nevoia de schimbare resimtita in cadrul formatiunii social-democrate. “Ce pot sa spun este faptul ca mi-ar fi placut ca si Mircea Geoana sa fi luat decizia inteleapta de a-si depune mandatul si de a nu fi candidat, acceptand nevoia unei schimbari de generatie. Ar fi fost o victorie si pentru el si sper ca va intelege candva acest lucru. Autoritatea in partid nu depinde de functii si cred ca acest Congres a dovedit si acest lucru”, conchide Adrian Nastase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998