CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Adrian Nastase ar putea fi transferat din spital la puscarie

4 comentarii / 6583 vizualizări / 24 iunie 2012

Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală vor decide, luni, dacă starea de sănătate a lui Adrian Năstase îi permite acestuia să fie transferat în penitenciar, hotărârea urmând să fie luată la solicitarea Poliţiei, au declarat azi, reprezentanţii unităţii sanitare.

Potrivit surselor citate de Mediafax, Poliţia Capitalei a trimis vineri, la Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sănătate a fostului premier, pentru a se şti dacă acesta poate fi mutat în penitenciar, în vederea executării pedepsei de doi ani de închisoare.
„Solicitarea a fost primită vineri, după ora 17.00, astfel că nu a putut fi înregistrată la Registratura unităţii sanitare. Acest lucru se va întâmpla luni, la ora 8.00, după care o comisie specială de medici se va întruni pentru a decide dacă pacientul poate fi transferat”, au mai pus cei de la Floreasca.
Din comisie vor face parte medicii care s-au ocupat de Năstase după internare, inclusiv cei din echipa care l-a operat, respectiv Şerban Brădişteanu şi Ioan Lascăr, dar şi un legist, au precizat aceleaşi surse.
Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul Calităţii”. Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Comentariile de la trimitere sint hiltcananue.De parca omenia ar fi disparut in spatele unui ecran si a unei tastaturi. Autocenzura este aceea care permite fiintelor umane sa fie fiinte umane. Nu dau din ele oricind orice le vine la indemina. Spun si fac ceva dupa ce ginsec intr-o perspectiva oarecare.Tehnologia de virf a zilelor noastre a reusit sa distruga sistemul de atuocontrol personal, chiar si social. O societatea in care orice vomisment individual este adus in prim plan, este o societate extrem de bolnava…Poate ca omul Paunescu nu este agreat de unii, paote ca poetul nu este agreat de altii, poate ca la viata lui a facut si rau dar poate si bine… Poate ca jucat si mult teatru…Acum, insa, este un om mort. Asta este cert. Se consuma resurse cu el ! Resurse de care altcineva nu ar dispune ?Si asta este adevarat.Exsita o vorba romaneasca care zice asa : Despre morti, numai bine…

  2. Nu l-am iubit pe Păunescu, nu l-am ure2t pe Păunescu. L-am respectat. De la priuml meu Cenaclu Flacăra din viaţa de adolescent een care am ascultat cu sufletul la gură cum recita poezia Bolnavul . Ani mai te2rziu mă surprindea cu Ultima noapte pe Atlantida , poetul capabil să ascundă een cuvinte ceea ce simţeam cu toţii la vremea respectivă. Nu l-am compătimit la Revoluţie ce2nd a fost scuipat. Ştiam că şi-a meritat flegmele şi nu voi intra een detalii. Nu voi insista nici asupra eencăierării cu Sony şi clubul Rapid pe motiv de Roată. Oricum, chiar daca este sau (inevitabil acum) ar fi fost, securist, duplicitar, grandios, epicurean, procesoman, arogant, bătăios, triumfător, eenvins, rigă şi slugă, Adrian cu cele bune şi cele rele este in priuml re2nd al nostru. Poetul nostru.

  3. La mine sa intimplat cazul ca am decsracat un fisier de 150-170 MB , aveam in cont vreo 10 lei , dar am incurcat cu descarcarea , am crezut ca e ceva mai mic , si am facut un minus de 170 lei asa ceva , apoi mam dus la orange cu scopul sa ma deconectez de la abonament si operatorii au facut posibilul ca am achitat undeva 30 de lei. bravo orange

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998