CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9484 RON DOWN | 1 USD = 4.2646 RON DOWN | 1 GBP = 5.8523 RON UP

Adrian Nastase, despre un parlament de boi si vaci

1 comentariu / 2795 vizualizări / 17 noiembrie 2015

”Dacian Ciolos a dovedit că cei din stradă – care cereau alegeri anticipate, si, implicit, schimbarea actualului parlament – aveau dreptate. Premierul desemnat a iesit bine din testul Guseth; a anuntat pe FB, la miezul noptii, imediat după audiere, că retrage candidatura de la justitie. Parlamentarii, in schimb, au confirmat că sunt o masă de manevră, incapabili să respecte mandatul primit de la cetăteni. Ei s-au pus intr-o situatie jenantă – cu exceptia reprezentantei ALDE din Comisia juridică. Desi au realizat că propunerea Guseth este penibilă, după o pauză de consultări, ei au votat ca o cireadă. Sigur, in această chestiune, rolul liderilor politici, ai PSD, PNL si UNPR a fost determinant. L-am ascultat pe Liviu Dragnea spunând că nu are nimic impotriva acestei candidaturi?! Există blaturi care te umplu de ridicol.” scrie pe blogul propriu fostul premier Adrian Năstase. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. pai asta a si fost scopul retragerii…in pauza de consultari taman cu cei de la care primisera ordin sa o voteze au ,,parlamentat”…si ordinul s-a mentinut :voi sinteti acolo sa faceti ce va spun,nu sa va dati cu parerea…DIXIT !
    dupa care urmeaza retragerea-adica una peste giole,asa in bataie de joc,si parlamentarii trintiti cu fundu’n balega,…aia din umbra ramin curati si-n aghizma scaldati….
    dar la ,,abator” trebuie sa ajunga si unii si altii

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *