CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Adrian Năstase: Monica Macovei, numită ministru al Justiţiei ca să îngroape dosarul Flota

0 comentarii / 1418 vizualizări / 27 ianuarie 2011

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat azi, că Monica Macovei, „procuror ceauşist”, a fost numită ministru al Justiţiei de Traian Băsescu ca să îngroape dosarul Flota, iar „operaţiunea” a reuşit, până acum, „cu complicitatea celui pe care l-a numit la conducerea DNA”.

„De cinci ani, România este condusă de Traian Băsescu şi de gaşca lui, transformând România într-un stat clientelar mafiot. Din când în când, încearcă să arate că duşmani ai poporului şi cauza sărăciei în România sunt reprezentanţi ai PSD-ului. Poporul nu mai poate fi minţit, iar procurorul ceauşist Monica Macovei, aşa-zis ministru independent, şi-a primit tainul de la Traian Băsescu fiind trimisă într-o sinecură la Bruxelles cu 10.000 de euro pe lună, de unde ne ţine din când în când lecţii de morală”, a afirmat fostul premier pentru Agerpres.

Potrivit acestuia, „Traian Băsescu şi gaşca pe care o conduce au construit în România un stat poliţienesc”.
„De aceea, România nu mai are niciun fel de prieteni în exterior, nu se mai bucură de credibilitate, fiind mai izolată acum decât era pe vremea în care nu făcea parte din UE. De unde ştie Monica Macovei ce există în dosarele lui Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş? E aceeaşi modalitate murdară de a arăta la televizor câte un dosar cum s-a întâmplat şi în cazul lui Gabriel Bivolaru. Atunci, colegii lui Traian Băsescu îl ţineau de un an şi jumătate la televizor pe Gabriel Bivolaru care, în tot acest interval de timp, nu a reuşit să-şi vadă dosarul nici el, nici avocatul lui profesorul Ion Neagu, care poate de altfel să confirme”, a spus Adrian Năstase.
El a adăugat că grupul parlamentar al PSD a mers la Parchet nu pentru a susţine nevinovăţia lui Bivolaru, aşa cum a afirmat Monica Macovei, ci pentru a cere ca acesta să se poată apăra şi să-şi poată vedea dosarul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998