CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Adrian Severin cinta prohodul PSD: Va ajunge cenusa

4 comentarii / 4035 vizualizări / 22 martie 2015

Europarlamentarul Adrian Severin, fost pesedist, susține, într-o postare pe Facebook, că PSD este un partid terminat care va ajunge curînd cenușă, parafrazîndu-l pe Victor Ponta care compara recent formațiunea cu pasărea Phoenix.

”Și a fost Consiliul Național al PSD…
Discursurile curate și… disperate ale ultimilor oameni de stânga din PSD – remarcate mai mult în dezbaterile informale de pe coridoare sau în dialogul virtual de pe rețelele sociale decât în sălile chermezelor politice în care se consumă drogurile propagandei de partid – sunt ca lumânarea la capul mortului: luminează mortul dar nu îl deșteaptă.
Victor Ponta are dreptate când susține că PSD este ca pasărea Phoenix. Asta vrea să spună că flacăra stângii democrate nu se va reaprinde în România decât prin transformarea PSD în cenușă. De aceea, decât să catehizeze acest partid-camarilă în speranța că mahării care îl țin ostatec se vor pocăi, militanții săi de stânga care nu au avut „norocul” să fie excluși la vreme, ar face mai bine să îi dea foc.
Altminteri avertismentul lui Adrian Năstase se va împlini. Electoratul de stânga, umiliții, defavorizații, marginalizații, vulnerabilii, exclușii dar și „aristocrații” dreptății sociale și avuții care au înțeles că singura formă inteligentă de egoism este solidaritatea, vor bascula către partidele antisistem. Acesta va fi sfârșitul. Nu al actualului („noului”?!) PSD, care oricum este terminat / condamnat, ci a ceea ce a mai rămas din statul-națiune român” scrie Severin. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Adrian Severin este suparat pe viata, din cauza necazurilor sale. In relatia cu PSD-ul se simte abandonat, avand acelasi comportament ca Mazare, care ar vrut solidaritate si un sprijin activ din partea partidului in legatura cu actiunile parchetului.

  2. are dreptate, psd-ul este cancerul natiunii romane, puroiul coruptiei , va fi pulverizat de popor la alegeri si aruncat definitiv in groapa de gunoi a istoriei. amin!

  3. @Alcatraz. Salut, Sorina Matei!

  4. […] ”Și a fost Consiliul Național al PSD… Discursurile curate și… disperate ale ultimilor oameni de stânga din PSD – remarcate mai mult în dezbaterile informale de pe coridoare sau în dialogul virtual de pe rețelele sociale decât în sălile chermezelor politice în care se consumă drogurile propagandei de partid – sunt ca lumânarea la capul mortului: luminează mortul dar nu îl deșteaptă. Victor Ponta are dreptate când susține că PSD este ca pasărea Phoenix. Asta vrea să spună că flacăra stângii democrate nu se va reaprinde în România decât prin transformarea PSD în cenușă. De aceea, decât să catehizeze acest partid-camarilă în speranța că mahării care îl țin ostatec se vor pocăi, militanții săi de stânga care nu au avut “norocul” să fie excluși la vreme, ar face mai bine să îi dea foc. Altminteri avertismentul lui Adrian Năstase se va împlini. Electoratul de stânga, umiliții, defavorizații, marginalizații, vulnerabilii, exclușii dar și “aristocrații” dreptății sociale și avuții care au înțeles că singura formă inteligentă de egoism este solidaritatea, vor bascula către partidele antisistem. Acesta va fi sfârșitul. Nu al actualului (“noului”?!) PSD, care oricum este terminat / condamnat, ci a ceea ce a mai rămas din statul-națiune român” scrie Severin, citat de inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998