CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Adrian Sîrbu, poziție dură: Ciolacu a adus în țară palestinieni care susțin financiar Hamas

29 comentarii / 3233 vizualizări / 9 noiembrie 2023

Bossul Aleph TV, Adrian Sîrbu, face comentarii fierbinți pe marginea demersului lui Marcel Ciolacu, cel care s-a dus în Egipt să-i preia personal pe românii din Fâşia Gaza și a-i aduce în țară. Doar că, avertizează Sîrbu, acei români sunt susținători financiari ai Hamas.

Fiecare palestinian din Gaza primeşte o şpagă lunară de 500 de dolari, cash, care vine din Qatar” a spus Sîrbu, citat de Ziarul Financiar. ”Banii ăia vin prin Israel sau veneau până în 7 octombrie, că aţi văzut scandalurile că nu le mai dau ălora prin West Bank bani şi aşa mai departe. Ce zici tu că, de bună voie, şi nesilit de nimeni, fiecare cetăţean, inclusiv ăştia 93, cu neveste, cu copii şi ce mai sunt pe acolo, dau câte 50 de parai la Hamas. De ieri, de azi? Nu, de când au primit. Păi de unde a avut Hamas bani să se înarmeze cu armament nord-coreean pe care i l-au livrat ruşii, cu armament de la iranieni. Păi ce, ăia le-au dat moca? De unde au avut bani să facă metrouri când noi ne chinuim să facem un tunel de metrou câte 20 de ani şi nu putem face o autostradă, de 30 de ani, între Bucureşti şi Braşov, da?” afirmă Sîrbu.

”Vasăzică, dl. Ciolacu s-a dus să ia 93 de palestinieni cu cetăţenie românească, din Egipt, în ce scop? Hai să-l întrebăm. De data asta chiar nu înţeleg nimic. Dar să nu uite că mai sunt 4 milioane de români, dintre care foarte mulţi s-ar întoarce acasă dacă ar avea locuri de muncă” conchide creatorul Pro TV. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

29 Comentarii

 1. Este oripilat evazionistul asta de Sarbu, ca palestinieni sponsorizeaza pe teroristi Hamas cu 50$ dar nu este scarbit ca evrei din SUA sponsorizeaza cu 3.000.000.000$ statul Israel, acuzat de opinia publica de genocid in Palestina,cei 50$ sunt bani murdari iar 3.000.000.000$ sunt curati pentru niste ingeri neprihaniti

  • jidanul asta parsiv care n-are o problema ca romanii vor deveni o minoritate.
   dar ii ia curul foc daca evreii nu mai sunt majoritari in palestina.

 2. Atunci cand veti vedea pozitii precum cea a etnicului Adrian Sarbu, sa va puneti problema care este originea etnica a respectivului. Aici nu este vorba despre rasism ci de vigilenta. Numai anumiti etnici se activeaza atunci cand goym se trezesc si se sprijina reciproc. Nu uitati ca rabinii fundamentalisti evrei considera ne-evreii precum animalele. Netabyahu si ministrii lui au rostit in mod repetat cuvintele animale umane referindu-se la poporul palestinian.

  • Piiiiiiiiiiiiiiiişşşşşş maritza-n târg la şanţ, drept în gură-ţi dă vinarţ.

   • Onomatopee tipica de oligofren incult.

  • animalule!

   • Intr-adevar, Bibi si ai lui sunt insasi fiara turbata la vederea Crucii. E bine sa te abtii ca sa nu vada lumea ca esti propagandist oligofren, ca-s declaratiile bestiilor evreiesti pe toate canalele de informare.

    • oligofren e cine zice „rabinii evrei”, adica tu, un animal cretin, obsedat de cacaturi.

 3. nu l am auzit pe bula asta (sarbu), protestand: ca de ce cumpara evreii pamant arabil, de ce si fac cartiere rezidentiale intregi in marile orase, de ce s pe picior sa faca o emigratie in masa in Romania. Pun pariu ca si asta-i palestinian (sic!)

 4. o spune ala care e bosu lu alephie,
  prima litera din alphabetu arab ca in
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bf/Arabic_albayancalligraphy.svg/300px-Arabic_albayancalligraphy.svg.png

  prima liniutza din dreapta,
  la ei e invers!

 5. „Spaga” lunara care vine din Qatar este o jignire GRAVA adresata unor oameni traind la limita de subzistenta intr-un lagar de concentrare. Sa repetam ca Norman Finkelstein, Ilan Pappe si alti autori evrei, somitati academici internationale, nu play-boy primitivi precum Sirbu, au definit Gaza ca pe un lagar de concentrare. Nici macar ca pe o inchisoare, fiindca de locuitorii unei inchisori, statul se ingrijeste: apa, lumina, ratie de hrana, numar de calorii, electricitate. Foile de masa de la Buchenwald si alte lagare naziste au aratat ca ratia unui evreu din lagar ERA EGALA cu aceea a unui german obisnuit, pana aproape de sfarsitul razboiului.In Gaza, cantitatea de alimente care intra este calculata la minimum de calorii, dupa Norman Finkelstein, ceea ce inseamna ca EVREII II TRATEAZA PE PALESTINIENI MAI RAU DECAT AU FOST TRATATI BUNICII LOR LA BUCHENWALD, chiar si atunci cand e liniste si pace.

 6. Sîrbu e evreu sau doar un român ce slujește cauza sioniștilor asemenea lui Simeon și a partidului său?

  Omul pur și simplu nu poate înțelege cum cineva poate da bani altcuiva fără să primească ceva în schimb. Ființa asta e atât de derutată, încât actele de caritate i se par a fi șpagă. Așa se întâmplă când n-ai niciun reper moral, iar toți derbedeii se înghesuie cu peria la fundul tău, dornici de parvenire, precum majoritatea covârșitoare a politicienilor din lumea așa-zis civilizată.

  • „Pagina de Wikipedia a lui Adrian Sârbu a fost modificată de mai multe ori de-a lungul timpului. A fost prezentat la început drept român, apoi român de origine evreiască, apoi iar român, apoi iar român de origine evreiască, ulterior român, apoi evreu, ca, în prezent, să fieafacerist și om de televiziune român.”
   Simion face un joc diplomatic, nu slujeste nici o cauza sionista in realitate.

   • El de fapt e împotriva sionismului, dar îi pupă doar la derută.

    • Mai era un prost notoriu ca prost care zicea ca Simion e omul lui Soros sau ia bani de la Soros, prin Alina Mingiu pippidi. E plina lumea de cretini care se dau hanalistii lui peste prajit si ataca la varf doar ca sa fie remarcati si ei.
     Iar prostu e si agresiv.
     Wiki pe vremuri, cand il dadea evreu pe Scarbu:
     https://media.b1tv.ro/unsafe/610×357/smart/filters:contrast(5):format(webp):quality(100)/http://b1.ro/thumbs/int/2018/11/27/adrian-sarbu-pagina-wiwkipedia-roman-evreu-roman-origine-evreiasca-318868.jpg

     • AUR are in statut (actul fondator al partidului) ca este pro-NATO.

      Simion este o marioneta retardata papusata de republicanii americani care-s papusati de Israel.

     • Dacă trăiești cu impresia că Simeon este un mare strateg politic ce-i joacă pe degete pe sioniști, chiar nu-i cazul să-i acuzi pe alții de a fi cretini sau hanaliști.

    • Tu esti cel cu adevarat „retardat” si esti „papusat” de prostie.

    • Tu, ca un reptilian veninos si balos, faci permanent numai atacuri josnice, sexuale, la persoana impotriva lui Simion, mintind, fara sa analizezi deloc ce strategie face partidul, care nu e numai Simion, si de ce trebuie sa faca asta, dar tot tu spui apoi ca te deranjeaza ca esti identificat drept cretin sau hanalișt?

  • siemion e agent hohlo.

   • maxtor e agent jidov

 7. Geto-dacul pursânge Sârbu susține Israelul.

 8. […] evreu, ca, în prezent, să fieafacerist și om de televiziune român,” Comentator site. Sursa: inpolitics.roNOTA 2Grație opoziției sociale, la care a participat și o parte din presa mainstream, legea […]

 9. IN LOCUL LUI B. I .NU AS FI SCRIS DESPRE ACEST HOT LA DRUMUL MARE DE ZECI DE ANI O TINE DIN FALIMENT IN FALIMENT ASTA FURA ZIUA IN AMIZA MARE SI NU/L IA NIMENI DE COAIE GUNOI ORDINAR .

 10. N-am auzit sa fi protestat infractorul Sirbu cand Dragnea a dat cetatenie romana la 1 milion de evrei, in perioada 2016-2019, pe vremea cand facea naveta la Bibi ca sa ia lumina.

  N-am auzit ca infractorul Sirbu sa fi protestat nici pentru:
  – ajutorul de 50 mil.euro pe care l-a dat Ciolacu Ucrainei saptamana trecuta;
  – pentru cele 2 mld.euro pe care i-a dat Ciolacu pe 2 submarine frantuzesti care nu vor veni niciodata;
  – pentru cele 8 mld.euro pe care i-a dat Ciolacu pe 16 avioane F35 care vor veni (daca vor veni!) in anul 2023;
  – pentru cele 2,5 mld.$ pe care i-a dat Ciolacu ieri pe 54 tancuri Abrams care nu vor veni niciodata, ca se duc direct in Ucraina;
  – pentru ca ucrainienii nu platesc RCA, rovignete, licente de transport si ca ni le majoreaza noua ca sa-i finanteze pe ucrainieni;
  – pentru ca Ciolacu plateste casa, masa, scoala + 3.700 lei/luna/ucrainean bani de buzunar
  – pentru ca Romtehnic (firma Min.Apararii) furnizeaza armament si munitie Ucrainei, din banii nostri, fara ca sa ne fi intrebat cineva.

  N-am auzit nici ca Sirbu sa fi cerut arestarea si condamnarea lui Bibi si ai lui pentru crime de razboi, demonstrate la ONU, in curs de solutionare (desi se opune USA si UK).

  Spre deosebire de infractorul Sirbu, Hamas NU a fost condamnata sau macar recunoscuta ca organizatie terorista. Rezolutia Canadei pentru condamnarea Hamas a fost respinsa de plenul ONU in data de 27.10.2023.

  Inteleg disperarea infractorilor gen Sirbu care simt si stiu ca sfarsitul le este aproape, in „acte teroriste” cu furci si topoare pe care poporul roman oprimat si jefuit le va folosi pentru alungarea ocupantului.

  • Orizontul privind livrarea avioanelor F35 este anul 2035, nu anul 2023.

  • cretinule

   • Mai cretin ca tine nu-i nimeni. Spurci locul cu prezența ta și provoci voma oricui are neșansa să-ți vadă mutra.

 11. Dat fiind ca nu se uita nimeni la televiziunea lui plina de spoiti si rujati a decis ca e timpul sa se bage singur in seama.Foamea e mare

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998