CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Adriana Saftoiu: Un miting al politicienilor care vor puterea

7 comentarii / 11928 vizualizări / 11 august 2018

Deputata PNL Adriana Săftoiu trage o concluzie amară după violențele de ieri, de la mitingul diasporei, anume că a fost vorba de o confruntare întreținută de politicieni interesați doar de obținerea puterii.

”Politicienii care aspiră la succes întreținând o stare de spirit care nu adună, ci dezbină, sunt din aceeasi tagmă cu jandarmii care împrăștie gaz lacrimogen unde nu e cazul si cu golanii (refuz să îi numesc protestatari) care înfundă pumni si picioare intr-un jandarm (imaginile cu femeia jandarm rămîn cutremurătoare si cei care spun că „vai, dar nu e paralizată, ce propagandă odioasă a jandarmeriei” sunt mai cinici decât insul acela care se urcă pe gard ca să dea și el un picior in figura femeii). E jale mare si până când mințile se vor răci ca să ne dăm seama că suntem într-o confruntare care nu are nicio legătură cu viitorul nostru, ca cetățeni, ci cu viitorul lor, de a avea puterea, ne vom rătăci pe drum” scrie Săftoiu pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Foarte bună remarca. Felicitări Adriana!

  2. Un punct de vedere pe care il asteptam! Va multumim !

  3. ca sa sparga mitingul , psd a trimis golani care sa lovesca jandarmii si sa aiba motiv de a lovi in restul manifestantilor. stim de la mineriade cum corneliu diamandescu a fost inregistrat spunand ca ei au dat foc la autobuze, nu protestatarii

    • Dide și restul mizeriilor muiste să se delimiteze de violenți. Până atunci muiți împreună.

    • Abc are un nou ordin pe unitate: sa lanseze ideea ca PSD a trimis gibonii sa arunce cu pietre si sa dea foc pe strazi!Sigur, exista un procent de oligofreni care sa creada asa ceva, dar nu printre cititorii Inpolitics.Abc, gasiti niste justificari mai credibile , fiindca nu prea va meritati solda!Edi ar trebui sa se descotorseasca rapid de panaramele ca voi….

  4. Dar d-na Saftoiu ce este? O intrusa in PNL și, deci, tot un politician!

  5. Impresionant!Dar parca nu era de aceeasi parere pe cand era dezmierdata de Basescu cu porecla „Pufulete”!E indignata de ce i s-a intamplat jandarmeritei, dar nu a fost indignata de palma data de golanul prezidential unui copil!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998