CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Afacere electorala: PDL, acuzat ca a comandat 4 milioane de biciclete din China

0 comentarii / 2090 vizualizări / 27 aprilie 2011

Dezvăluire incredibilă: liderii PDL ar fi comandat, din China, aproximativ 4 milioane de biciclete, cîte 100.000 per județ, pentru a le oferi drept mită electorală, la alegerile din 2012.

”100.000 de voturi cumpărate per județ”
Informația e lansată pe piața de senatorul PSD Lia Vasilescu, care scrie, pe blogul propriu:”Aflu ca PDL, partidul asta care tot taie de la saraci a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie! Daca sunt sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc… Dar informatia e sigura si imi parvine din doua judete diferite! Nu mai merge cu galeata, cu sacosa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela si cu ce dracu le mai trece prin cap! La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente!(…) Deci… ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toti! Doar votantii PDL! Care trebuie sa fie 100 000 de judet! Asta e target-ul, asta e numarul de biciclete comandat pentru fiecare judet in parte! Acum intelegeti de ce voteaza atat de relaxati parlamentarii puterii toate tampeniile lui Boc, Udrea, Basescu si ale tuturor lacustelor astea care nu se mai satura de furat? Care taran ar rezista tentatiei de a primi o bicicleta noua?”, se întreabă senatorul.

Mita electorală și costumul de ginerică
”La alegerile prezidentiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine. L-am intrebat pe un nene, de 80 de ani, ce face cu costum de ginerica, negru si cu papion. Raspunsul m-a lasat ca la dentist: „De inmormantare, taica!”. „Pai nu vezi, bre, ca astia vor sa te ingroape?”. El mergea mai departe mandru nevoie mare de costumul lui de mire. Nu stiu daca a scapat de reforma lui Boc, dar daca da, data viitoare o sa-mi replice, probabil, ca nici dricul nu mai merge ca s-a scumpit benzina si, deci, bicicleta e absolut necesara”, mai scrie social-democrata. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998