CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Afirmatie-soc: ”E inutil să votam, au invatat perfect sa modifice rezultatul alegerilor”

6 comentarii / 3210 vizualizări / 21 septembrie 2019

Mircea Diaconu, prezidenţiabilul ALDE-Pro România, şi-a depus azi candidatura la BEC, îmbrăcat în costumul purtat în filmul ”Filantropica” și vorbind despre statul paralel ocult, ca și despre inutilitatea votului.

„Am asistat la multiple modificări de alegeri. Aproape că e inutil să mai votăm, câtă vreme au învăţat perfect să modifice rezultatul alegerilor, ori direct, ori prin penibilele trasesime la care asistăm şi astăzi. Fac alte majorităţi. Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există şi în ziua de azi şi funcţionează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcţionează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult? Doamna Dăncilă, care a fost plecată nouă ani de zile şi nu ştie, nu l-a văzut? Nu ştie că există. Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu, adică două mandate Băsescu şi încă una ca înlocuitor, ca să nu zic nechezol”, a declarat Mircea Diaconu, conform Mediafax

„Cine a citit sau a văzut «Poveste fără sfârşit», acolo era o problemă fundamentală, care s-a petrecut şi la noi în aceşti 15 ani cu doi preşedinţi. Am fost cuceriţi de nimic, nimicul ca forţă. În ţara noastră se fură tot, capace de canal, ouă, flotă, păduri ba chiar unul a pus mâna pe un hectar din Marea Neagră şi l-a vândut cuiva. N-aş fi crezut niciodată că apare campionul, adică domnul Băsescu, care nu a furta un mandat de preşedintem, a furat două. Dorinţa mea, apelul meu este să încercăm pe cât posibil să terminăm cu acest nimic, să refacem speranţa, să refacem încrederea în noi şi în viitorul nostru. Cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla ei pe lume, din fericire avem o şansă, cred că e o şansă, ultima. Depinde de câţi vom fi. Dacă vom fi destui, jur că vom reuşi”, a mai declarat Diaconu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Este ciudat ce proști conduc țara. Ști ca se fură electronic votul, dar nu înlocuiești firma respectivă. Ști că că LCK este ce este, dar o susții pentru toate funcțiile posibile în domeniul juridic, pentru care nu este calificată. Ști că epava de Mugur Isărescu încalcă legea, fiind bugetar trecut de 70de ani, dar îl mai propui pentru un mandat de 9 ani ca guvernator BNR. Nu vreau să comentez despre actualul ministru de la justiție. I nici despre Breaz, cel mai jegos ministru din ultimii 30 de ani

  2. S-ar putea sa aibe dreptate acest Diaconu, desi, ca actor nu l-am prea apreciat !

  3. Are dreptate, dar, ca politician, n-are voie sa spuna public chestii astea…ce sa facem, ne asezam cu mainile pe piept si asteptam sfarsitul inevitabil, ori, conform zicalei „daca violul este iminent, relaxeaza-te si bucura-te de moment”?! Eu zic sa mai incercam cate ceva cat timp suntem, inca, vii…

  4. Cu siguranta dl Diaconu va fi un presedinte ALTFEL. Nu va chema lumea in strada, nu va arunca haina pe capota masinii, nu va ezita sa numeasca un premier de la PNL daca va castiga alagerile la anul……Va fi un presedinte mediator si nu jucator !! Roman ortodox cu trei copii, descendent din preot ortodox. Sunt suficente argumente pro, insa depinde de ca spune dansul….cati vom fi….

    • Gheo, si tu esti „altfel” decat oamenii inteligenti! Daca e roman ortodox, cum a putut vota in PE legalizarea casatoriilor homosexuale si a semnat pentru desfiintarea statului national roman? Actorasul asta este un fost comunist si securist diversionist, care avea misiunea sa masacreze militari in decembrie 1989. Desteapta-te, ca lumea este plina de prosti!

  5. Camaradul asta al baietilor cu ochi albastrii vorbeste, ce la lov.de stat din ’89,dupa ce a fost ‘intamplator”inca din 22 dec ’89 in balconul CC, a mai fost ulterior si saltat ca deputat si europarlamentar tot de ”baieti”cred.Are tupeu actorul,n-am ce zice,d’a a si vazut ca a avut beneficii uriase pedaland cf.ordinelor primite,asfel ca nu ma mir de tupeul lui de acum.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998