CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Afirmatie-soc: Voiculescu, ofertat sa cumpere PRM cu doua milioane de euro

0 comentarii / 1551 vizualizări / 14 iulie 2013

La scurtă vreme după debarcarea sa din fruntea PRM, cu votul a 24 de filiale din țară, Corneliu Vadim Tudor aruncă o acuzație bombă la adresa așa-numiților complotiști din propriul partid, afirmînd că aceștia i-ar fi oferit lui Dan Voiculescu formațiunea spre vînzare, contra sumei de două milioane de euro, pe care acesta, însă, nu i-ar avea disponibili.

”Impresionanta solidaritate a bătrinilor securişti! Inţelegind el, in sfirşit, cu capul lui mic şi sec ca o tărtăcuţă, că nu-l mai poate stoarce de bani pe Hrebenciuc, electricianul pensionar Cornel Ciontu a schimbat cumpărătorul la „blana ursului din pădure“: acum se milogeşte de Dan Voiculescu. Cu care s-a văzut la sediul firmei GRIVCO, luni seară (8 iulie n.n.). Ciontu i-a indrugat Varanului verzi şi uscate, cum ii depune, el, PRM-ul la picioare, cum il urmează toate filialele etc” afirmă Tribunul în ultimul număr al revistei sale, ”România mare”. Potrivit acestuia, Ciontu ”a pindit momentul in care Dan Voiculescu a ajuns cu un picior in puşcărie după ce Crin Antonescu i-a dat papucii, aşa că l-a căutat, insistent, pentru a-i propune o afacere: să-i vindă PRM-ul cu 2.000.000 de euro!(…)Din păcate pentru escroc, Dan Voiculescu e aproape de faliment! Şi atunci, cum o să le dea bătrinilor securişti cu foamea-n git Cornel Ciontu, Dumitru Badea şi Ion Bildea 2.000.000 de euro? ” se întreabă, retoric, fostul lider peremist.
Reamintim că, după debarcarea lui Vadim, ”rebelii” pregătesc organizarea unui congres extraordinar în toamnă, care să aleagă o nouă conducere și să stabilească politica unor eventuale fuziuni. Deși slab cotat în sondajele actuale, PRM are avantajul unui mare număr de filiale în teritoriu, mai ales în Ardeal, cu sedii șamd și al unui electorat propriu, chiar dacă dezamăgit de slaba prestație din ultimii ani a conducerii centrale, astfel că o absorbție a sa ar putea fi tentantă pentru anumite formațiuni. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998