CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Afirmatii delirante ale ambasadorului SUA: Huawei va produce o revolutie ca cea din 1989

8 comentarii / 6021 vizualizări / 11 septembrie 2020

Ambasadorul american Adrian Zuckerman continuă bătălia mediatică împotriva companiei chineze Huawei, printr-un nou așa-zis editorial postat pe siteul ambasadei. Nimic nefiresc, în principiu, cu excepția faptului că Zuckerman pare să fi scăpat complet boii în porumb prin afirmații de-a dreptul delirante, în care susține că intrarea Huawei pe piața 5G va produce o revoluție ca cea din decembrie 1989, cu morți și răniți.

Cum spuneam, faptul că între SUA și China se derulează un mare conflict economic pe marginea tehnologiei 5G nu e cîtuși de puțin nefiresc, date fiind imensele mize financiare și nu numai. Nu e nefirească nici agitația majoră din ultimele săptămîni a ambasadorului Adrian Zuckerman, deși am mai atras atenția că face afirmații la limita normelor diplomatice.

Numai că acum, Zuckerman derapează zdravăn, criticînd dur mass-media autohtonă care a acceptat publicitate de la firma chineză și afirmînd negru pe alb că eventuala intrare a Huawei pe piața 5G din România va produce o nouă revoluție anticomunistă, ca cea din decembrie 1989, anticipînd și morți, la fel ca atunci(??!!!)

”Acum, mai mult ca oricând, Huawei este alegerea greșită” scrie Zuckerman.

”Este de neînțeles că un român poate pleda pentru Huawei sau pentru comuniștii chinezi. Este și mai mult de neînțeles că unele publicații românești cedează atât de ușor puterii atotputernicului RON și publică propagandă pentru aceste entități corupte și pentru comuniști. Eram în București în decembrie 2019; am stat în fața Ministerului de Interne, am citit numele martirilor care și-au pierdut viața acum 30 de ani în revoluția împotriva comuniștilor.

Nu vreau copiii români să fie nevoiți să citească numele viitorilor patrioți martiri, din cauza banilor primiți de presa lacomă din partea unor actori comuniști chinezi fără scrupule, pentru a le publica propaganda.

Comuniștii chinezi controlează mass-media și presa din China și vor să facă exact același lucru în România. Nu-i lăsați! Doar spuneți NU!” mai afirmă ambasadorul.

Și conchide:

”Huawei și comuniștii chinezi vor să facă din România țara supravegheată care era acum 30 de ani – exact așa cum este China comunistă. Transmiteți Beijingului un mesaj – statul supravegheat după modelul comunist nu mai există în România. Președintele Trump și poporul american au avut curajul să spună „Nu”. Știu că bravul și curajosul popor român va spune, de asemenea, „Nu”. Poporul român vrea democrație, viață privată, decență și stat de drept. Poporul român vrea să le obțină în mod CORECT și de aceea Huawei este alegerea GREȘITĂ pentru România”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Doamne ferește. Ăsta, că altfel nu pot să-i spun, era așteptat ca o lumina și efectiv e de groază. Alooo, halatu’, cât costă halatu’!!?

 2. Bravul popor roman si proverbele sale: am scapat de dracu- screm, si am dat peste taica-su- zucherman. A luat-o razana, dar nici nu are cine sa-i spuna. ho, bade! Cine, sclavii cu sepcuta? Mai are cineva vreo indoiala despre „statutul” de colonie al Romaniei? Cu ce drept un biet ambasador isi permite sa spuna asa ceva, intr-o tara, chipurile suverana?

 3. Comuniștii chinezi n-au scrupule.
  Securiștii americani de la CIA care au obligat România să contribuie cu 2% din PIB pentru fier vechi american, privând pensionarii și copiii din România de o alimentați sănătoasă sunt un pic mai sccrupuloși. :))))))))))))))))

 4. s.u.a. inregistreaza in prezent (sem. I/2020) o datorie nationala de cca. 27 trilioane usd (daca informatiile publice sunt reale si corecte) din care 1,5 trilioane este detinuta de … republica populara chineza!!!
  nu-i mult, nu-i putin…

  domnu’ ambasador, asadar, este ingrijorat cumva ca politica pe termen lung a chinei poate ajunge la „preluarea ostila” (economic, cum altfel?!?) de catre china a maretei (?) uniuni americane…

  desigur, domnu’ soros stie de ce…

 5. Dragutilor, Huawei este o catastrofa pentru toti, eu nu as vrea sa folosesc un terlefon de-al lor, desi are o camer super, tocmai buna sa faci poze si filmari cu pisicute si catei, pt ca re cea mai mare intensitate a iradierii, chiar si fara 5 g.

  • Intensitatea mai mare a iradierii se datorează prețului sub jumătate față de concurență.
   La aceiași bani îți iei pe sfert din iradiere de la Apple. :)))))))))))))))))))

 6. Folosesc 3 telefoane Huawei. Am avut 4, dar unul l-am făcut cadou unei nepoțele, care a început clasa a II-a
  În același timp, afirm cu tărie că sunt proamerican și pro Trump!
  God bless America!!!

  • Nu prea merge așa, cam trebuie să-ți asumi religia cu tot pachetul primit de la Ambasadă.
   Eu știu că toate produsele sunt făcute în China, o parte dintre acestea fiind etichetate made in Germany datorită procesului final, de ambalare.
   Nu vizitez ambasada Chinei, nu intenționez să vizitez China în următorii 200 de ani, știu direct de la contactele mele cu poporul chinez că oamenii de rând preferă ceea ce au acum, iar eu prefer made în China produs de firme chinezesti pe motiv de grad de inovare superior, pret la sfert. :)))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998