CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Afirmatii explozive ale lui Ghita: dosare penale pentru Primele Doamne ale tarii

2 comentarii / 2514 vizualizări / 30 martie 2016

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat azi, în plenul parlamentului, că președintele Klaus Iohannis este în pragul demisiei pentru că soția sa se confruntă cu un dosar penal în scandalul casei de la Sibiu. Și nu este prima soție de înalt demnitar autohton care are asemenea probleme.

În discursul rostit înaintea votului pentru ridicarea imunității sale parlamentare, Sebastian Ghiță a declarat că România riscă să devină o uriașă închisoare, în condițiile în care milioane de români au dosare penale, mii de firme autohtone, dar și marii lideri politici. ”Toți șefii de partide au dosare penale” a spus Ghiță. ”Trăim într-o Românie în care președintele Klaus Iohannis se află în pragul demisiei din cauza unui dosar pe care soția sa îl poate avea”. Deputatul a amintit și de soția liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost pusă recent sub urmărire penală, iar despre soția fostului premier Victor Ponta a dezvăluit că se încearcă din răsputeri să i se facă un dosar penal, în această perioadă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Nu cred ca este departe de adevar. Oricum este o societate foarte comica; nu ne plictisim de loc. In fiecare zi denunturi, arestari; cred ca nici in tara drogurilor nu este o asa atmosfera.

  2. O natiune corupta de sus pana jos, de la al mai mare pana la al mai mic, dezbinata, dezorientata, fara identitate, hamesita dupa inaviutire rapida nu poate renaste decat cu pretul unei imense jertfe de sange, altfel e condamnata sa dispara. Nicicand in istoria sa, nu a fost neamul romanesc mai decazut ca acum; de aceea si sacrificiile vor fi pe masura.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998