CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Aflata in KO tehnic, Coalitia pentru Familie a gasit deja vinovatii

6 comentarii / 3041 vizualizări / 7 octombrie 2018

Coaliţia pentru Familie, organizaţie al cărei demers a stat la baza organizării referendumului pentru redefinirea familiei, a găsit vinovatul în PSD şi toţi liderii politici din ţară pentru eşecul de la urne, absenteismul fiind unul fără precedent în România postdecembristă.

„Comitetul de Iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituţia României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare judeţ, precum şi informaţiile comunicate de cetăţenii implicaţi în susţinerea acestui demers, semnalăm evidenţa dovedită a faptului că ne aflăm în faţa unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toţi cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD, falsitatea acestor afirmaţii”, se arată în comunicatul transmis Mediafax de Coaliţia pentru Familie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. cand telelormanul nu este fruntas la prezenta la vot , ci pe la mijloc, inseamna ca dragnea NU a vrut sa mobilizeze oamenii sa mearga la vot. probabil negociaza ceva cu bruxellul.

 2. Acest referendum a fost lipsit de miza.

  Referendumul a aratat ca poporul roman „majoritar ortodox”, de fapt, nu prea are treaba cu cele bisericesti, desi periodic vedem la televizor cum unii se bat pe sticlele cu aiazma imbuteliata la Pet sau cum se bulucesc pe la tot felul de evenimente popesti, mai ales cad se dau sarmale dupa slujba.

  Zicerea „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” se aplica cu brio si in legatura cu evenimentul referendumului pentru familie.

 3. De notat totusi o performanta. Un ONG aduce la vot aproape patru milioane de cetateni. Cu sprijinul altui ONG, respectiv BOR, care, vrand nevrand, va deconta esecul.

  Partidele politice din Romania au boicotat referendumul, in pofida prezentei la vot si declaratiilor de incurajare ale liderilor politici. Motivul? Frica de Bruxelles, intrucat valorile promovate de referendum sunt considerate ne-europene. Nici to’arsul Viktor Orban, cat e el de greucean, n-a avut tupeul sa organizeze o astfel de consultare. Iar to’arsii Dragnea, Tariceanu si L. Orban stiu ca sunt zero in comparatie cu Orban Viktor.

  Altfel, daca e sa ne luam dupa o linie propagandistica, marea majoritate a maghiarilor din Romania e formata din homosexuali. Sa fim seriosi!

 4. Payback is a biatch! După pastorala memorabila din joia dinaintea turului 2 al prezidențiabililor, a venit momentul ca PSD-ul sa ii arate acestui mic zaraf din templu, cunoscut ca Daniel, ca totul se plătește pe lumea asta! În rest sa auzim numai de bine!

 5. Poporul roman s-a intors cu spatele……………la referendum. Atunci sa primeasca ceea ce merita!

 6. Dar, cine este „Coalitia pentru familie”, cine i-a sprijinit si i-a finantat?!Nu cumva BOR?Referendumul nu a fost validat fiindca , pe de o parte, a functionat propaganda „hastag”, iar pe de alta parte popii si-au demonstrat incompetenta organizatorica.Sper sa se trezeasca si politicienii si sa nu le mai dea pomeni, fiindca este evident ca le dau degeaba…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998