CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Agathon despre finala Europa League: „Romania a castigat finala europeana a turismului”

0 comentarii / 1266 vizualizări / 10 mai 2012

Cu ocazia finalei Europa League, România a dovedit că poate fi o destinaţie turistică de succes care merită atenţia turiştilor de pretutindeni, afirmă Dan Matei Agathon, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii, într-un comunicat remis redacţiei.

„România a câştigat finala europeană a turismului, marcând decisiv în acest fel în faţa celor 40.000 de turişti prezenţi la Bucureşti, dar şi în faţa milioanelor care au urmărit evenimentul la televizor. Faptul că spaniolii şi ceilalţi turişti s-au simţit extraordinar la Bucureşti, că au petrecut până în zori pe străzi şi prin locurile amenajate, fraternizând cu românii şi degustând bunătăţile locale a fost cea mai bună reclamă turistică pe care a avut-o România până în prezent. Cu siguranţă, mulţi dintre fanii care au venit în Bucureşti pentru meci se vor reîntoarce aici ca turişti cu alte ocazii, pentru că România le-a oferit un sentiment de libertate şi de viaţă pe care străinii l-au gustat la cote maxime.
România a dovedit cu această ocazie că poate fi o destinaţie turistică de excepţie şi că merită atenţia Europei şi a lumii. Articolele din presa străină au dezvăluit farmecul misterios şi aparte al Bucureştiului şi au observat cât de bine s-au simţit turiştii în Capitală. Toate aceste remarci favorabile din presa străină şi felul în care spaniolii s-au manifestat cu exuberanţă pe străzi reprezintă un capital de imagine nepreţuit pentru România”, precizează Dan Matei Agathon. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998