CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ajunge ministrul Justitiei dupa gratii?

0 comentarii / 2313 vizualizări / 13 octombrie 2016

Doamna Raluca Pruna s-a detonat. Si nu oriunde. Ci in fata Consiliului Superior al Magistraturii. Cel mai inalt for al justitiei. De fapt, s-a autodenuntat. A recunoscut, cu subiect si predicat, ca a mintit. Ca a dezinformat CEDO. Iar Raluca Pruna nu este oricine. Este chiar ministrulroman de Justitie. Va ajunge sau nu, dupa gratii?

Poate ca intrebare pe care o pun pare socanta. Cum sa ajunga in puscarie un ministru al Justitiei? S-a mai intamplat. Chiar in istoria recenta. Si Victor Babiuc a ajuns dupa gratii. El a fost nu numai ministru al Apararii. Ci si ministru al Justitiei. Si a ajuns acolo cam nevinovat. Raluca Pruna ar ajunge cam vinovata.

Doamna Raluca Pruna a dezinformat CEDO spunand ca Romania are fondurile necesare si ca le pune la dispozitie in vederea indeplinirii unei obligatii asumate in plan international. Si anume, modernizarea unor penitenciare. in realitate, a mintit. Si a si recunoscut acest lucru. A pus in pericol, prin minciuna ei, viata si sanatatea unui mare numar de oameni. Oameni aflati in custodia statului roman. Detinutii continua sa se imbolnaveasca si sa moara pe capete si ca o consecinta a minciunii doamnei Raluca Pruna. Dar daca asta nu ajunge, atunci avem un text din Codul Penal.

in Codul Penal este prevazuta, in mod expres, o infractiune de comunicare de informatii false, care se pedepseste cu inchisoare pana la 5 ani. Minciuna doamnei Raluca Pruna se incadreaza perfect in respectivul articol al legii penale. Nu numai ca a comunicat informatii false, dar a si pus in pericol viata unor persoane. Mai mult, statul roman va plati, in urma acestei minciuni gogonate, sute de milioane de euro. Minciuna doamnei Pruna aduce atingere sigurantei nationale. Asa ca, nu trebuie nimeni sa se mire daca ma astept ca doamna Raluca Pruna sa infunde puscaria. Dar, evident, inainte, ma mai astept ca Dacian Ciolos sa o demita, de indata. Si daca nu, ma mai astept ca PNL sa renunte sa-l mai propuna drept premier, in viitorul Guvern, pe domnul Dacian Ciolos. Nu poti porni la drum lung cu oameni care nu sunt de incredere. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998