CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Alba ca Zapada se face cameleon

0 comentarii / 1376 vizualizări / 18 septembrie 2011

Senzationala miscarea politica legata de Sebastian Lazaroiu! Daca nu este bun la altceva, acest cetatean este, in orice caz, un maestru al prestidigitatiei. Pun mana-n foc ca spectaculoasa sa demitere din functia de ministru al Muncii este o opera proprie. Premierul Emil Boc nu a facut altceva decat sa execute o dispozitie a Presedintelui Traian Basescu. Iar Presedintele Traian Basescu, inainte de a da dispozitia, a urmat intocmai sfatul lui Sebastian Lazaroiu. Si, vai, prea putini s-au prins, desi acest truc e vechi de cand lumea.
Intotdeauna, inaintea alegerilor, placile tectonice se pun in miscare. In interiorul fiecarui partid. Si tot de cand e lumea, politicienii incep sa migreze. De la un partid la altul. Cautandu-si o pozitie cat mai confortabila pentru startul electoral. Sunt oameni nemultumiti, carora li se pare ca au primit prea putin din cat merita, deci care vor mai mult si pe acestia ii regasim atat in PD-L, cat si in celelalte partide. Toata smecheria este ca acestia, chiar daca parasesc partidul, sa ramana cumva pe orbita formatiunii politice abandonate. Motiv pentru care adevaratii politicieni inventeaza, in fiecare ciclu electoral, partide noi, pe care sa le poata controla. Oferindu-le, astfel, migratorilor alternative. Pentru ca mai tarziu sa-i recupereze fie direct, fie pe calea unei aliante cu noul partid.
Din aceasta ratiune s-a nascut, de pilda, UNPR. Din aceeasi ratiune este discret curtat si controlat partidul lui Dan Diaconescu. Si tot din aceeasi ratiune se naste Alba ca Zapada. Adica Miscarea Populara. (Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998