CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

ALDE ataca in scandalul Ierusalim: diversiune sau manevra electorala?

0 comentarii / 2145 vizualizări / 7 mai 2018

Partenerul de guvernare al PSD nu pare foarte încîntat de decizia acestuia de mutare a ambasadei României din Israel la Ierusalim, ridicînd probleme efectelor negative pe care le-ar putea încasa țara noastră. Deputatul ALDE Constantin Avram sugerează, totodată, într-o declarație politică în parlament, că am putea asista la o diversiune ori la o manevră cu iz electoral, în perspectiva prezidențialelor.

”Angajarea ţării noastre în agitata şi instabila situaţie din Orientul Mijlociu, cu influenţe directe asupra crizei prelungite din Siria, s-ar putea să ne aducă mari deservicii în plan economic şi diplomatic, dacă ţinem cont că majoritatea ţărilor membre ale UE nu au exprimat public poziţii favorabile mutării ambasadelor europene în Ierusalim. Oare de ce au rezerve serioase statele occidentale? Pentru că şi aceste state din UE au interese economice, diplomatice sau militare în zona Orientului Mijlociu!
Dar dacă nu este vorba despre aşa ceva, rămâne să înţelegem că subiectul posibilei mutări a Ambasadei României la Ierusalim a fost adusă în spaţiul public românesc numai pentru abaterea atenţiei opiniei publice româneşti de la principalele probleme şi subiecte ale societăţii noastre!
Tocmai acum când apar dezvăluiri privind protocoalele secrete între unele instituţii informative şi cele de la vârful justiţiei române…!
Dar şi intenţii ale depunerii de candidaturi la Preşedinţia României. Uite cum… chiar aşa s-a nimerit succesiunea evenimentelor!” mai spune deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998