CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Alerta in PNL, Parlament si MAI: orasul presedintelui, ”abuzat” sexual de exhibitionisti

2 comentarii / 2890 vizualizări / 20 iulie 2021

Orașul care l-a dat României pe președintele României, altfel spus Sibiu, se confruntă cu o situație îngrijorătoare care a determinat parlamentarii PNL să sesizeze ministrul de Interne: crește numărul celor care își arată organele sexuale în public, mai pe scurt, al exhibiționiștilor.

Deputata PNL de Sibiu Cristhine Thellman a adresat, astfel, o interpelare ministrului Lucian Bode, semnalînd creșterea cazurilor de persoane care comit în oraș acte de exhibiționism (expunerea în public a organelor genitale sau întreținerea de acte sexuale în văzul lumii) și care a ajuns să îngrijoreze și să scandalizeze cetățenii sibieni. Deputata i-a solicitat ministrului date exacte despre numărul dosarelor penale deschise în aceste cazuri, la nivel național și defalcat pe județe, și i-a cerut, totodată, să ia măsuri de îmbunătățire a legislației pentru prevenirea faptelor respective. Răspunsul lui Bode probabil a dezamăgit deputata: statisticile Poliției nu sunt structurate de așa manieră încît să permită decuparea strict a cazurilor de exhibiționsim din totalul infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri.

Totuși, cercetările lui Bode au relevat că la nivelul Sibiului au fost șase cazuri mari și late, anul trecut, trei autori au fost prinși, trei nu, dar se cercetează pe mai departe. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Ha-ha! Păi, doamnă Thellman, din moment ce ați acceptat ca Sibiul să devină Capitala Homosexualității, acuma ce-oți vrea? Țărănoii voștri cu sânge curat de sas și ceafa înțepenită nu știau că se poate și prin partea ailaltă? Nu? Atunci să învețe! Pentru că la Sibiu, în curând, „fick dich” nu va mai fi înjurătură, ci ofertă…
    Și apropo, nu puteți face ceva să-l luați pe băiatul ăla mare de la Cotroceni înapoi în curte? Nu de alta, da’ deja cresc mușchi și licheni sub el…
    Săru’ mâna!

  2. Nu se vede ce arata in fata, dar din dos seamana cu bubosul ciolos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998