CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Alerta maxima: 730.000 de romani anunta ca vor emigra anul viitor

8 comentarii / 1905 vizualizări / 24 noiembrie 2021

O veste tulburătoare vine dinspre un prestigios ONG românesc, din ale cărui recente studii reiese că un număr de cca. trei sferturi de milion de români, cu precădere tineri, vor să părăsească România anul viitor. Încă premierul Florin Cîțu e solicitat în parlament să spună dacă are vreun plan de contracarare a acestui extrem de grav fenomen.

”Conform unui studiu elaborat de ReThink România, 730.000 de români spun că vor să emigreze în 2022. Aproximativ 3% dintre români spun că sigur pleacă anul viitor din țară
și alți 5% că probabil vor pleca. Tentația să plece din țara este mai puternică în rândul tinerilor între 16 și 24 de ani. Acesta pare a fi unul dintre lucrurile cele mai îngrijorătoare din studiul cu privire la intențiile de emigrare ale românilor” afirmă, într-o interpelare parlamentară, deputatul PNL Sebastian Burduja.
Acesta solicită premierului să spună dacă Guvemul României deține date care să confirme riscul de emigrare masivă în 2022, ce impact economic ar avea ea și ce măsuri urgente va întreprinde pentru a preveni o emigrarea respectivă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Nu stiu daca regret neaparat. Dar sa plece cu actele, cu rezidenta in afara, ca sa nu mai para ca suntem 19 milioane.

  • Si sa plateasca toate studiile facute gratuit pe banii nostri !!!
   Daca aici ”nu li se ofera conditii de afirmare” sa plece, repede, dar sa plateasca inbani sau natura scoala.

 2. Nu mai pleaca nime – nicaieri. Vor fi tratati ca si aia de la granita Belarus – Polonia. Mai bine ar face toata lumea, sa inteleaga ce se petrece in lume. Nu mai sunt locuri ferite de „valul” asta. Se fac acum deconturile!

 3. Recomandabile sunt Austria, Australia si SUA.

  • Si Olanda unde esti impuscat cu glont la proteste. Mi-a placut sugestia.

 4. KWI are ocazia sa impiedice emigrarea si sa aranjeze caderea la vot a aliantei impotriva naturii umane PSD-PDL-PNL

 5. Nu va ingrijorati . S-a terminat cu miracolul vestului. E o porcarie mai mare de cit la noi. Totusi, cei plecati ar trebui sa nu mai aiba dreptul de a vota si a ne influenta optiunile celor care locuim in tara . Cei plecati nu mai sint la curent cu ce se intimpla si ,in fond, putin ii mai intereseaza de cei din tara.S-a vaut ce influenta negativa au putut avea asura votului. Imi hotaraste soarta unul din Australia sau din Anglia.E aiurea.

 6. Le-am recomandat cu caldura copiilor mei sa plece depate de tara asta plina de lasi si ipocriti.Iar pe numitul Vlad Tepes il anunt ca eu si mama copiilor mei platim impozite de ne indoim acestui stat feudal roman.Le-am platit inzecit studiile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998