CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Alerta: se cauta teroristi islamici in sectorul lui Ontanu

1 comentariu / 2404 vizualizări / 12 august 2015

O manevră fără precedent are loc, de azi dimineață, în sectorul doi al capitalei, care a fost încercuit și înțesat, totodată, de forțe ale poliției și ale trupelor speciale. Acestea opresc aproape toate mașinile din trafic și le scotocesc în amănunt, dar sunt vizate și aglomerările urbane precum piețele, ca și străzile mai lăturalnice din sector, după cum informează televiziunile de știri.

Este absolut exclus ca operațiunea să vizeze doar verificarea corectitudinii șoferilor în trafic, mai ales că asta nu ar justifica prezența trupelor speciale. Mai mult ca sigur, fie că e doar un exercițiu, fie că e reală, ea are legătură cu avertismentele ambasadelor SUA și Marii Britanii transmise în ultimele două zile propriilor cetățeni, potrivit cărora în țara noastră ar fi apărut riscul unor atentate teroriste.
O vînătoare similară de teroriști a fost declanșată în aceste zile și în Bulgaria, potrivit România TV, din cauza unui eveniment petrecut recent, când un român a fost bănuit că ar fi fost afiliat grupării teroriste Statului Islamic. Mai precis, autorităţile caută doi presupuşi terorişti, în speţă un cetăţean român şi o tânără din Franţa, care ar avea legături cu gruparea jihadistă Statul Islamic (SI).
Presa din Bulgaria a scris că poliţia l-ar fi căutat pe Mimo Popescu, un cetăţean român, şi pe Ezida Elham, o franţuzoaică de origine iraniană, potrivit publicației 24 Ceasa, citând surse din cadrul poliţiei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Frectii! Vor sa justifice de ce a trebuit sa li se mareasca salariile. Ne-am saturat de abureli si fumigene. La modul in care au actionat si actioneaza,chiar de-ar fi adevarat ,tot nu-ti vine sa-i crezi, ca in povestea lui Ionica si lupul.Astea sint demonstratii de forta, ,pe banii nostri, ca se arate cine e tatic in tara asta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998