CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Alerta: Soros o lasa din brate pe Kovesi?

5 comentarii / 9983 vizualizări / 13 februarie 2018

Laura Kovesi încasează azi o lovitură de unde, probabil, se aștepta mai puțin, mai exact dinspre rețeaua Soros. Concret, unul dintre cele mai cunoscute ONG-uri înființate la noi de Fundația Soros, am numit Centrul de Resurse Juridice, afirmă, prin vocea directoarei sale, că situația de la DNA trebuie investigată urgent și serios, în numele salvării instituției

Directoarea executivă a Centrului de Resurse Juridice, Georgiana Iorgulescu, fost membru al CSM, a declarat azi, la RFI, că e nevoie de o investigaţie foarte serioasă, fără parti-pris-uri, în scandalul DNA: „Este nevoie de o investigaţie foarte serioasă. Sunt lucruri care se tot spun în spaţiul public despre diverse metode abuzive de strângere de probatoriu. Nu este prima oară când auzim, auzim de ani de zile. Lucrurile astea nu au fost niciodată clarificate şi este necesar pentru sănătatea democraţiei. Aici nu contează dacă ne place sau nu ne place doamna Kovesi, dacă ne place sau nu ne place Sebastian Ghiţă. Aici este vorba de o instituţie fundamentală a statului, adică Parchetul, respectiv o Direcţie a acestui Parchet”.

Potrivit lui Iorgulescu, „este exact momentul în care trebuie să fim extrem de lucizi şi să ne uităm cu mare atenţie, fără să avem parti-pris-uri de o parte sau de alta a baricadei. După cum trebuie să ne învăţăm, că aşa este în democraţie, dacă o persoană este cercetată într-un dosar penal, inculpată, trimisă în judecată, nu înseamnă în mod automat că tot ceea ce spune acea persoană este mincinos, după cum o persoană aflată pe partea cealaltă nu înseamnă că spune 100% adevărul”.

Dacă lucrurile stau aşa şi s-au săvârşit aceste abuzuri, să salvăm instituţia(s.n.). Avem nevoie de lupta anticorupţie, avem nevoie de curăţarea acestei ţări. Numai că o ţară nu se poate curăţa decât cu mijloace legale. Orice nelegalitate în curăţire duce la perpetuarea corupţiei într-un fel sau altul. De asta este foarte important adevărul, iar noi din păcate nu putem decât să stăm şi să aşteptăm Inspecţia Judiciară sau eventuale decizii ale ministrului Justiţiei”, mai spune șefa CRJ.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Soros nu are nicio treaba, alta institutie a partenerului strategic o tine in brate ….

    • Tocmai acea instituție acționează pe semnătura lui Soros. Cum ar arăta acele instituții dacă s-ar oficializa finanțările din partea acelei instituții.
      Milițienii securiști din DNA au acționat la ordin. Au făcut poliție politică conform solicitărilor. Metodologia a fost un pic prea băștinaș stalinistă și pentru a salva întregul sistem mafiot, centrul de comandă solicită primenirea de ochii lumii.

  2. […] Mai exact, Centrul de Resurse Juridice, unul dintre cele mai cunoscute ONG-uri înfiinţate în România de Fundaţia Soros spune, prin vocea directorului său, că situaţia de la DNA trebuie să fie investigată urgent şi serios, în numele salvării instituţiei, notează inpolitics.ro […]

    • Deci, un alt articol unde sursa este aceeasi (inpolitics.ro)… Va citati unii pe altii, fiind in aceeasi barca, de fapt. Nu cred ca veti deveni mai credibili in felul asta.

  3. Nu cred că o ţine în braţe nimeni. Din păcate ne-am obişnuit de-a lungul istoriei noastre bi(multi)milenare să dăm cu pietre în tot ceea ce nu ne convine. Judecăm de multe ori prin mintea formatorilor de opinie care pană la urmă nu sunt de condamnat că „transmit ceea ce doresc cei care-i plătesc”. Cu pietre a fost „bătut” şi cel pe care o să-l „cinstim” pentru minunea a cărui „actor” a fost unii peste o săptămană alţii peste două. Îmi pare rău pentru noi ca neam că am decăzut în asemenea „hal”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998