CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Alerta: USR vrea puscarie pentru cei care detin simboluri comuniste

5 comentarii / 4561 vizualizări / 24 martie 2019

„Confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi DEȚINEREA de simboluri comuniste se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la trei ani şi interzicerea unor drepturi. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează utilizarea în public a simbolurilor comuniste”, scrie intr-un proiect de lege depus de USR la Senat.

”Daca devine lege aberatia asta aruncati repede insignele, costumul de pionier sau de soim al patriei, cravata utecista din dulap, steagul PCR cumparat din tirgul de vechituri, frigiderul Fram de la tara, pestele de sticla, bibelourile, Dacia mostenita de la bunicul si pe care voiati sa o restaurati ca e vintage si e la moda iar, aparate de radio pe lampi si, desigur, parasiti apartamentele cumparate pe vremea lui Nea Nicu. Toate sint, intr-o masura mai mica sau mai mare, simboluri ale vremurilor comuniste pe care le-am trait. Sa inceapa minunata lume noua propusa de USR in care nu incape nicio legatura cu trecutul comunist. Care a fost de maaare cacat, sa fie clar, dar noi, fraierii, nu ne-am inchipuit niciodata ca e asa de usor sa-l stergem cu buretele. A trebuit sa vina USR cu acest proiect de lege pentru a afla ca e simplu si se rezolva cu pedepse stabilite prin lege.
Băbăieți, sinteti buni! Traiasca partidul vostru!” atrage atenția deputatul PMP Robert Turcescu, într-o postare pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Comunistmul leninist (inclusiv cel ceausist) si simbolurile acestuia sunt istorie si trebuie tratat ca atare, in schimb neo-marxismul popular-globalist, la care a aderat USR-ul, este o realitate nefasta.

  2. In afara de extremisme ieftine, USR nu poate produce nimic semnificativ. Interesant e ca daca parintii, biologici sau spirituali, ai unora din USR n-ar fi fost nomenklaturisti, nu vorbeam acum de acest partidulet.

  3. Apropos de initiativa USR, cu Mihai Sora, membru al partidului comunist, consilierul simbolului comunist Ana Pauker, ce se va intampla?

  4. Deținerea de simboluri comuniste? Seceră și ciocan? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  5. Păi, dacă-i pe așa, USR să plece rapid din Casa Poporului! Spații comerciale, în clădiri „moderne”…există cu duiumul în București. Iisuse Christoase!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998