CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Alina Gorghiu: “Creste numarul romanilor care inving la CEDO”

0 comentarii / 1505 vizualizări / 2 august 2010

Desi statul roman pierde proces dupa proces la CEDO, deoarece in tara noastra nu se prea respecta proprietatea, guvernantii continua sa dea ordonante “absurde”, neconstitutionale, care calca in picioare drepturile proprietarilor, avertizeaza deputatul liberal Alina Gorghiu, pe blog-ul propriu.

“Statul roman pierde proces dupa proces intentat impotriva lui la CEDO, pe primul loc fiind cele de nerespectare a proprietatii. Dar credeti ca acelasi stat invata sau intelege ceva? Nici vorba. Continua cu ordonante si decizii absurde, vadit impotriva legii fundamentale. Am mai vorbit aici despre OUG 62/2010. Iata ca si fundatia Horia Russu completeaza tabloul din jurul acestei ordonante, care pe langa plafonarea sumelor destinate despagubirii pentru suferintele din timpul regimului comunist, ii obliga pe cei care nu si-au primit pana acum proprietatile sa renunte si la contravaloarea lor in bani, acceptand actiuni la Fondul Proprietatea.
Nu mai reiau discutia despre totala opacitate a guvernului si ciudata predilectie spre erori juridice… spun doar ca vor creste randurile celor care vor primi decizii favorabile la CEDO”, avertizeaza Gorghiu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998