CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Alina Gorghiu dezvaluie in ce conditii s-ar retrage din politica

4 comentarii / 3302 vizualizări / 5 octombrie 2015

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat azi că e gata să se retragă din politică dacă cele mai recente acuzații la adresa ei se vor dovedi reale fie și în proporție de 0,00001%.

”Înaintea moțiunii de cenzură am fost amenințată public de către Ministrul Justiției, rudă cu Victor Ponta, că opinia publică va afla în curând cine este Alina Gorghiu” afirmă liberala, pe Facebook. ”Iată încă o dovadă că este o campanie premeditată și politică. Sunt curioasă dacă în implementarea acestei campanii au fost folosiți și angajați ai statului, consilieri ai Prim-ministrului, plătiți din bani publici.
În privința mea, lucrurile stau foarte clar: dacă Victor Ponta, Dan Șova, Sebastian Ghiță și asociații lor politici vor dovedi că 0,00001% din acuzațiile pe care le răspândesc sunt adevărate voi părăsi nu doar funcțiile politice, ci mă voi retrage din viața politică. Vor face și ei la fel, în caz contrar? Știm bine că nu. Acești oameni nu au decât apucături mafiote, nu știu decât să amenințe, să încerce intimidarea și să mintă”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Alina Gorghiu nu-si depaseste conditia de femeiusca politica.

  2. Sa-i dea in judecata pe cei care o acuza, sa vedem, are curaj?!?

  3. Si dai si lupta si lupta si dai.

  4. Pai de vreme ce a fost prezentata o sesizare a unui Guvern anterior,insotita de acte,probabil ( contractele in chestie ) ce alte dovezi mai vrea ? Ea sa probeze minciunile reclamate,eventual sa deschida actiune in justitie,iar pana atunci,sa vina intr-o conferinta de presa si sa dea cu ei de pamant.Asa ar fi normal.Ca organe ale statului nu zic nimic,spre deosebire de alte situatii,asta-i alta treaba.Persoana aceasta face mari deservicii partidului sau si prin astfel de atitudini,care frizeaza demagogia in stare pura.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998