CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Alina Gorghiu, la mina DNA

3 comentarii / 2862 vizualizări / 10 februarie 2016

PNL a dezmințit azi, prin purtătorul de cuvînt Ionuț Stroe, zvonurile că președintele Alina Gorghiu ar urma să părăsească șefia partidului nu peste mult timp, din cauză că este însărcinată. Cu toate acestea, soarta Alinei Gorghiu, ca politician, atîrnă în acest moment de un fir de păr. Nu al ei, ci al Laurei Kovesi.

Pe 21 octombrie 2014, Alina Gorghiu a declarat public că îi solicită premierului Victor Ponta să-şi prezinte demisia şi să renunţe la candidatura la prezidenţiale din cauza problemelor în justiţie ale apropiaţilor acestuia.

„Dat fiind faptul că ACL constată că PSD este confruntat cu un val de cazuri de suspiciuni de corupţie în rândul oamenilor săi de încredere, îi solicităm lui Victor Ponta, foarte clar, foarte ferm, să-şi dea demisia din calitatea de prim-ministru al României şi să renunţe la candidatura pentru Preşedinţia României. ACL consideră că este necesar ca un semn de respect faţă de societatea românească, şi ca un minim de bun simţ pe care premierul ar trebui să-l mai aibă”, a declarat Gorghiu.

Azi dimineață, soțul președintelui PNL, Lucian Isar, a fost chemat la audieri, la DNA. Deocamdată, în calitate de martor într-un dosar.
Dacă această calitate se va schimba, cumva, în cea de suspect, Alina Gorghiu e obligată să demisioneze imediat din toate funcțiile din partid și să renunțe la vreo eventuală candidatură, în virtutea propriilor principii, enunțate în cazul Ponta. Mai ales că Isar nu e un ”om de încredere” al lui Gorghiu, ci însuși soțul și tatăl copilului său.
Altfel, șefa PNL va dovedi ”foarte ferm” că nu are nici măcar ”un minim de bun simț” și de ”respect față de societatea românească”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dupa sutul in gura aplicat gruparii Blaga-Kovessy (PDL), prin agitarea Dosarului Transgaz, urmeaza contra-lovitura aplicata marionetei johanniste Gorghiu (PNL). Mafiotii se anihileaza reciproc! Like, like, like!

  2. Planul merge inainte pas cu pas, PDul va inghiti liberalii. Basescu asteapta dupa colt.

  3. De asta s-a si apucat cu dintii de sefia penleului,asta era cauza,fiind deja gravidata. Cum sa fie data afara pe chestia ca e cu burta, pai tocmai de aia a fost numita mare sefa.Lumea nu intelege mai deloc materiile filozofice.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998