CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Alina Gorghiu: “Monica Iacob Ridzi a scapat de DNA cu prenatalul!”

0 comentarii / 1565 vizualizări / 3 mai 2010

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, am numit-o pe Monica Iacob Ridzi, sta bine-merci acasa, in concediu parental, in timp ce DNA a uitat ca, nu mai demult de un an, pedelista a inaltat, cu nonsalanta, o scena de 80.000 de euro, la Costinesti, de Ziua Tineretului, avertizeaza deputata liberala Alina Gorghiu.

Pe blog-ul propriu, ea isi aminteste cu “nostalgie” ca, acum un an, EBA topaia vesela pe Voltaj, iar rockerul Bitman se dadea adolescentin.
“Ca sa nu ne indepartam prea mult de politica si nici de istorie in aceasta zi a tinerilor, m-am gandit sa va amintesc faptul ca fix acum un an eram asaltati, coplesiti, turtiti de-a dreptul de muuuultele stiri cu madame ministru al tineretului in fierbere, pt ca ne pregatea o exceptionala sarbatoare a tineretii. Bitman ne spunea ca e de 2 ori mai tanar, Elena Basescu topaia pe ritmuri de Voltaj… o, tempora… o, mores… ca sa copiez un vesnic tanar poet al nostru. Ei, iata ca la distanta de un an, acest ministru anchetat pentru delapidare este acasa, in concediu prenatal. Asa ni se spune, iar asta pare sa fie marea piedica in fata DNA, care a oprit procedura. Pana cand?”, se intreaba Gorghiu care trece in revista perioada in care EBA isi pregatea “succesurile” viitoare de la Bruxelles. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998