CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Altă fumigena: Basescu intoxica romanii privind suspendarea pentru inalta tradare

0 comentarii / 1514 vizualizări / 12 noiembrie 2013

În replică la acuzațiile nefondate ale senatorului Sorin Roșca Stănescu, președintele Băsescu nu a găsit ceva mai bun de făcut decît să arunce pe piață tot o fumigenă, aceea că s-ar fi pregătit suspendarea sa pentru înaltă trădare.

Astfel, preşedintele a declarat azi la B1 TV, că nu crede că acuzaţiile recente au vizat o suspendare a sa, ci, mai grav, se dorea acuzarea sa de înaltă trădare, care aducea, implicit, suspendarea din funcţie până când justiţia urma să se pronunţe.
El a afirmat că premierul Ponta, „care a plagiat şi nu a recunoscut”, a făcut o afirmaţie gravă potrivit căreia şeful statului român a vândut ţara în Consiliul European. Şeful statului a spus că declaraţia premierului „avea menirea să se adauge acuzaţiilor de fals şi spălare de bani, pentru a se ajunge la acuzaţia de înaltă trădare”. Băsescu a spus că preşedintele ar fi fost supendat din funcţie pentru înaltă trădare până când justiţia s-ar fi pronunţat.Traian Băsescu a mai spus că în prezent se pare că acest plan a fost dejucat.

Toate bune și frumoase, numai că Traian Băsescu putea, la fel de bine, să afirme că urma să fie suspendat pentru contact ilegal cu extratereștrii, dat fiind că respectiva infracțiune, cea de înaltă trădare, nu există în actualul Cod penal, deci așa zisul plan al lui Voiculescu, Ponta & SRS se baza pe vînare de vînt.
Cum e greu de crezut că respectivii grei ai politicii nu cunosc măcar acest amănunt extrem de important, nu rămîne decît varianta că Băsescu nu dorește să dezvăluie adevăratele motive ale demersului împotriva sa. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998