CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

”Am avut cîteva întîlniri cu dl.Hellvig și mi s-au părut întîlniri de o rară valoare intelectuală!” (Ion Cristoiu)

16 comentarii / 7845 vizualizări / 26 iulie 2023

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Hellvig, un intelectual de aleasă ținută.

 2. De ce informatorul Coroiu pupa in dos securisti si dame bogate?

 3. Ce gluma buna!!

 4. ” mi s-au părut întîlniri de o rară valoare intelectuală!”

  -adica Maestru i-a dat niste lectzii lu dobitocu…

 5. …ale Maestrului Cristoiu:
  -Ardei Umplut
  -Marele Jack
  -Tur Nator

  • -Coroiu

 6. & Deși Cornel Nistorescu critică actul normativ prin care generalul Anton „Cyberint” zice că poate restrânge publicarea de comentarii, „se pliază” pe efectele inițiativei „Cyberint” și publică în Cotidianul unele dintre comentariile în care este criticat, că doar nu generalul de la „Cyberint” le-ar „cenzura”, ?

 7. Maestru’ a mai avut mai demult o intalnire cu semianalfabeta Kovesi si a ramas cu aceeiasi impresie!
  Uituc sau atitudine de cutra?

 8. La cit de ingalat, incoerent, agramat, sisiit, prolix si retard se exprima „maestrul” in viu (mort) grai si intilnirea cu Fernando de la Caransebes ar fi fost „de o rara valoare intelectuala”. Sau poate Coroiu s-a exprimat la propriu afirmind ca valoarea intelectuala a intilnirii cu Helvig n-a fost deasa, a cam lipsit fiind rara..

  • Ce ai domne cu el, munceste si el pentru stapani, e platit in vacante moshu.

 9. Doua gunoaie umane la lada de gunoi a istoriei: ”Maestrul ” si ”Ghiocelul concediat”

 10. & Domnul Ion Cristoiu, un fan subiectului Elodia, dispărută la exact 10 ani după prințesa Diana, dacă a verificat dacă ar putea fi prin Anglia, un al fan al subiectului Elodia fiind și Dan Diaconescu de la ”prietenii lu’ Virgil Măgureanu” și fan declarat al diversiunilor , Cioacă folosiind în lucrarea de licență se spune, un subiect din literatura engleză,?

 11. & Ce părere aveți despre faptul că în anul 2007 au fot votate codurile penale noi propuse de Valeriu Stoica, Predoiu, Macove și alți și că Cioacă ăsta cu nume de zăvor scrisese despre crima perfectă, fiind unii care au reclamat nepredarea la CNSAS a unor arhive ale securității de pe la MAPN, DIE, Justiție, MAI, despre alea de la MAPN scriind recent chiar și în Cotidianul lu’ Nistorescu, ?

 12. & Vă gândiți că, s-ar putea ascunde ,Elodia asta a lu’ Ciocă, pe la Puiu Popoviciu, alt ,,prieten a lu’ Virgil Măgureanu”, sau că ar putea ști ceva Puiu Popoviciu de vreo eventuală prezență a Elodiei în Anglia, din vremurile când Traian Băsescu spunea că este pe axa cu Londra și OTV făcea emisiuni despre Elodia, ?

 13. & Deci dacă nepredările la CNSAS de la DIA ( Elo ), DIE, Justiție, MAI, ale arhivelor din vreme securității ar putea fi blocate cu ”diversiuni” cu, Ciocă, Elodia, Puiu Popovici, și l-ar priva pe domnul Ion Cristoiu de studierea arhivelor constituie din bani publici, ?

 14. Dl Cristoiu ori s-a ramolit ori face reclama , adevarul este ca la ce avem astzi prin parlament si guvern tovarasu’ Hellvig este un ” intelectual rasat”. Hasi sictir si cu alde Hellvig si toti ” ‘intelectualii ca el”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998