CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Am intuit corect: s-a rupt lantul de iubire dintre Iohannis si tefelisti

1 comentariu / 4746 vizualizări / 17 ianuarie 2018

Scriam acum cîteva ore că o desemnare necondiționată a Vioricăi Dăncilă drept premier va crea o falie totală între Klaus Iohannis și tefeliști. În acest caz, scriam, ”Mișcarea #rezist nu are decît două variante: sucombă sau merge înainte, dar de astă dată incluzîndu-l și pe președinte pe lista inamicilor democrației”. Am intuit corect: pe pagina ”Corupția ucide”, a fost postat în ultima oră un mesaj foarte dur, care marchează sfîrșitul coabitării dintre Piață și Palatul Cotroceni.

”Președintele Iohannis a făcut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea. Am salutat toate gesturile președintelui prin care comunica faptul că dorește să lupte pentru un stat de drept, în care politica să nu devină un paravan pentru corupție. Din păcate, astăzi constatăm că miza președintelui a fost cu totul alta: aritmetica unei politici pline de cinism.
Am știut, însă, dintotdeauna, că singurii pe care putem conta cu adevărat suntem noi înșine. Politicienii ne pot fi aliați doar atâta vreme cât au aceleași mize ca și noi, iar cea mai importantă dintre acestea este lupta împotriva corupției. Din păcate, astăzi, președintele a ales să dea o a treia șansă celor a căror unică preocupare a fost salvarea corupției. Noi rămânem aceiași. Lupta noastră rămâne aceeași. Miza noastră rămâne aceeași. Ne vedem sâmbătă, la Piața Universității!
Corupția Ucide”. (B.I.)

P.S.: Se va cocoța Mălin Bot și în copacii de la Cotroceni, ori pe statuia Leu, la depunerea jurămîntului de către noul premier?

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. pai justitiarii din strada si usr-ul sunt cauza slabiciunii pnl de azi. e normal sa incerce sa ii lichideze dpdv politic pe tefelisti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998