CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Amazoana deprimata: Mantale demisioneaza din guvern si iese din politica

0 comentarii / 2160 vizualizări / 11 aprilie 2011

Fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, numită anul trecut în postul de inspector guvernamental la Secretariatul General al Executivului, a demisionat din funcție zilele trecute, demisia efectivă intrînd în vigoare la finele acestei săptămîni. Ea a explicat, pentru Inpolitics, că pleacă nemulțumită de situația din politică și că se va dedica exclusiv avocaturii.

Considerată una dintre amazoanele PDL, Mioara Mantale a avut o ascensiune profesională fulgerătoare, ajungînd prefect al Bucureștilor după ce făcuse populare săpunurile Dove, în reclame, dar, la fel de repede, ea a intrat în declin. Anul trecut, în timp ce se afla în concediu, în Grecia, a fost demisă din funcția de subprefect, pe fondul reducerilor de posturi, și mutată în cea de inspector guvernamental. Intrată la idei în ce privește cariera politică, Mantale a depus, vara trecută, o cerere de admitere în barou, ca avocat, fără examen, o procedură specială, rezervată persoanelor cu mare experiență în domeniul juridic.

Acum, ea decide să părăsească de tot administrația și politica, dezamăgită de ceea ce vede, conform propriilor declarații, date Inpolitics: ”Am decis să îmi dau demisia pentru că administrația din România este în mare impas. Clasa politică de la noi trebuie să realizeze că avem nevoie de specialiști, de buni profesioniști. Nu se poate ca doar politicul să încerce să dea soluții și specialiștii să nu fie luați în seamă. De acum înainte o să fac avocatură. Cât despre o viitoare carieră politică, nu mă mai tentează deloc această perspectivă. Nu mă mai regăsesc în nici o formațiune sau partid. Sunt prea răzleți acei politicieni care chiar vor să facă ceva, politicieni apți să coordoneze reformele”. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998