CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ambasada SUA: Biden vine in Romania pentru a insista pe problema coruptiei

2 comentarii / 2567 vizualizări / 14 mai 2014

Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a arătat, într-o declaraţie acordată Mediafax, că vicepreşedintele Joe Biden intenţionează să abordeze în discuţia cu autorităţile române şi problema luptei împotriva corupţiei.

„Un alt motiv al vizitei este de a încuraja România să se concentreze pe eforturile de combatere a corupţiei, de a avea instituţii independente puternice şi un bun mediu de afaceri. Vrem să reflectăm faptul că România a făcut progrese imense şi, de fapt, a ajuns un model pentru ţările din regiune în ce priveşte lupta împotriva corupţiei, după cum am văzut în ultima perioadă. Este important ca momentul acesta să nu se piardă, iar eforturile de combatere a corupţiei să continue”, a afirmat Butcher.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Insarcinatul cu afaceri al USA la Bucuresti este cel mai slab diplomat american ce a calcat prin Romania. Altceva decat lupta anticoruptie nu stie . Situatia este fffgrava si tot ii da repetitiv cu anticoruptia. Sa discute despre protejarea Romaniei in fata agresiunii ruse si politica viitoare a Ucrainei fata de Romania. Alt subiect sensibil este atitudinea revansarda si sovina a Ungariei amenitarile legate de autonomia ungurilor din bazinul carpatic.. Poate vine sa faca propaganda electorala comform traditiei

  2. il va trage pe ponta de urechi si ii va spune ca daca nu se dezice de baroni, nu il vor lasa sa ajunga presedinte

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998