CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ambasada SUA: ”Udrea si Ridzi au reputatia ca au fost iubitele lui Basescu”

0 comentarii / 1350 vizualizări / 23 martie 2011

Avanpremieră spectaculoasă la telegramele Wikileaks referitoare la România, care vor fi publicate începînd de săptămîna viitoare în mai multe publicații autohtone: siteul ”Kamikaze” publică pasaje, difuzate și de postul B1TV în această seară, din care rezultă că americanii de la București iau serios în calcul zvonurile că unele femei din politică i-au fost iubite președintelui.

Într-un material trimis Departamentului de Stat al SUA, funcționarii ambasadei americane la București scriu, potrivit Kamikazeonline.ro, că Elena Udrea, actualul ministru al Dezvoltării este numită „un personaj «saucy» (sugestiv din punct de vedere sexual – n.r.), care a dus la dese speculații referitoare la natura relației ei cu Băsescu“. În altă telegramă, stilul este și mai direct: „Ministrul Elena Udrea și fostul ministru Monica Iacob-Ridzi, a căror reputație este că au fost iubitele lui Băsescu“.
Un alt material al ambasadei SUA consemnează că Traian Băsescu ar fi început să bea din ce în ce mai mult, dar și că Sorin Vîntu ar deține, în secret, o mare companie petrolieră românească și care, oficial, e atribuită unui apropiat al lui Băsescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998