CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Ambasadorul Muraru ”importă” o armată de artiști români în SUA pentru comemorarea 11 septembrie

7 comentarii / 2538 vizualizări / 31 august 2023

Ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru, se dovedește o mînă foarte largă la cheltuit banul public venit din țară. Pe 10 septembrie, un grup masiv de peste 160 de artiști aduși din România vor merge la Centrul John Kennedy din Washington pentru a susține un concert amplu, într-o sală de 2.650 de locuri, cu intrare gratuită, dedicat comemorării evenimentelor din 11 septembrie 2001, dar și omagierii parteneriatului strategic cu SUA.

Intitulat “Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America”, concertul are o motivație specială.
”În momentele în care America comemorează eroii căzuți la 11 septembrie 2001, acest spectacol de excepție este, în egală măsură, o expresie a solidarității României cu Statele Unite, cu care împărtășește un Parteneriat Strategic ajuns deja la a 26-a aniversare, în a onora sacrificiile făcute de români și americani pentru apărarea democrației și libertății(…) În interpretarea celei mai mari orchestre din România, alcătuită din 120 de muzicieni talentați, și a unui cor impresionant ce reunește 40 de interpreți vocali, cărora li se adaugă șapte îndrăgiți soliști de pop-gospel, cântările vor evoca impactul profund al muzicii în susținerea libertății religioase și abilitatea acesteia de a uni oameni aparținând tuturor culturilor și credințelor în jurul unei emoții.” aflăm de pe siteul romaniansofdc.org.

Răstimp, la București, guvernul României se străduie să identifice de unde ar putea reduce cheltuieli și a aduce bani la buget, inclusiv prin renunțarea la finanțarea instituțiilor de cultură și mărirea TVA la vînzarea de carte. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. A tribute to what??? Dupa iesirea la rampa a pompierilor newyorkezi, dupa toate simpozioanele si discutiile purtate de specialisti pe site-ul „Architects @ Engineers for 9/11 truth”, nimeni nu mai crede in teoria atentatului cu avioane. Se stie cu precizie ce exploziv s-a folosit – nanothermat-ul, fiindca temperaturile de 3000 de grade nu puteau fi date de kerosen, iar solul a continuat sa fie fierbinte luni de zile dupa eveniment. Se stie si ca raportul NIST este fraudulos si ca prabusirea turnurilor gemene si a cladirii nr. 7 a avut caracteristicile fizice indubitabile ale unei demolari controlate. St atunci ce omagiaza Romania si ambasadorul ei? CRIMELE administratiei americane? MINCIUNILE mass-media ? Ne facem de ras.

  • Otilia, felicitari pentru curajul de a spune adevarul! Asa e, cum spui tu. Nu a existat niciun avion care sa se fi izbit de turnurile gemene. A fost o hipnoza in masa, oamenii au fost hipnotizati sa vada avioane care atacau turnurile. Culmea e ca toata populatia globului pamantesc a fost hipnotizata prin intermediul televiziunii facand-o sa vada avioane care ataca turnurile.

 2. 11 septembrie?

  -DOUA AVIOANE
  TREI BLOCURI CAZUTE!

  in plus:
  avioanele zburau cu 900km/h la cateva sute de metri inaltime:
  fortzele aerodinamice ar fi de TREI ori mai mari ca la 12.000 de metri….avionu vibra,zbarnaia si se rupea in bucati la prima tentativa.

 3. Pupatul de cururi la nivel mondial

  • e „supt (de) la Marele Licurici”

 4. Cum se cred ei unii nemuritori și veșnici. Că ce urata va fi aterizarea în realitate

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998