CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Ambasadorul SUA – campanie electorala fatisa pentru PNL si Iohannis

5 comentarii / 5407 vizualizări / 26 ianuarie 2020

Noul ambasador al SUA la București, Adrian Zuckerman, face campanie fățișă pentru alegerile din acest an în favoarea partidului președintelui Klaus Iohannis, a guvernării liberale în ansamblu, afirmînd, într-un interviu, că speră ca românii să le dea o șansă acestora să continue ceea ce au început.

”Sper că acum, în România, acest guvern, condus de prim-ministrul Orban, alături de președintele Iohannis, să încerce să rezolve problemele legate de corupție, să îndrepte economia.

Sper din toată inima că oamenii o să le dea o șansă să continue acest progres și o să vadă că fac un lucru bun și că aceștia, la rândul lor, vor oferi speranța că viitorul o să fie mai bun și că românii vor avea o parte în acest viitor”(s.n.)

a spus Zuckerman pentru Ziarul de Iași.

”Vreau să spun că eliminarea corupției în România trebuie să fie o prioritate nu doar pentru SUA, ci și pentru Guvern.

În ultimii patru ani, lucrurile au mers într-o direcție proastă.(s.n.)

Sunt sigur dupã ceea ce am văzut, în ultimele câteva săptămâni, că noul Guvern, cu președintele Iohannis și prim-ministrul Orban, tratează subiectul corupției într-un fel cu totul serios” a mai spus ambasadorul SUA.

Întrebat dacă alegerile din România ar putea fi influențate de Rusia, Zuckerman a răspuns afirmativ:

”Din păcate forțele maligne și influențele din afara României, din Rusia și din alte țări, care încearcă să destabilizeze țara, nu pot să fie ignorate. Sper că Rusia nu o să se amestece în alegerile din Romania, dar au fost până acum o mulțime de forțe maligne care au încercat să influențeze populația română în feluri diferite”.

În final, ambasadorul americani de origine română a punctat interesant:

”Revoluția de acum 30 de ani nu a fost una completă, în care toți comuniștii să fie dați afară. Din păcate au mai rămas, dar sper ca în viitorul apropiat, România să fie o țară complet democrată, independentă și cu mult succes economic. Sunt lucruri care nu se pot întâmpla până când corupția creată de sistemul comunist nu este eliminată complet”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Si tu Brutus? Voi nu va puteti abtine de la a fi dirigintele clasei? Nu aveti propriile probleme? Vedeti-va de problemele voastre, nu va mai bagati in politica statelor unde vremelnic sunteti acreditati. Sub masca luptei impotriva coruptiei, ambasadorul vrea de fapt continuarea platilor anticipate, desantate pe care le-a inceput ciuma galbena pentru fierul vechi american.

  2. Marii corupători la vârf in România interbelică au fost evreii…Acum SUA cu Microsoft, Bechtel, bănci, fonduri…

  3. cand psd guverna rusia era fericita. acum e trista.

    • Cui mata-n-cur vinde exxon exploatarile din Marea Neagra? Stii? Daca ai avea un pic de bun simt te-ai sinucide cretinule! Sau poate am.noroc si dupa ce pnl privatizeaza sanatatea mori pana vine salvarea privata!

  4. E diliu nea adrian, păi tu pe ciollanis 6 case și pe sica mandolina îi dai exemple de anticorupție?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998