CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ameninţări halucinante ale lui Băsescu după referendum

0 comentarii / 1599 vizualizări / 30 iulie 2012

Din nefericire, epoca ceauşistă pare că nu a apus deplin, iar frica şi teroarea instaurate de acel regim sunt tot mai vizibil3, din nou, în România. Traian Băsescu, după ce a fost sigur că pragul de validare nu a fost atins, a lansat atacuri halucinante la adresa liderilor USL. Acesta i-a ameninţat pe adversarii politici cu puşcăria pentru că au îndrăznit să-l înfrunte.

„Convingerea mea este că cei care au organizat această lovitură de stat eșuată ieri la referendum, trebuie să răspundă în fața instituțiilor statului. Nimeni nu poate fi tras la răspundere pentru votul lui. Dar poate fi tras la răspundere dacă a emis acte care să nu permită funcționarea instituțiilor”, a precizat Traian Băsescu. În traducere liberă, Băsescu a subliniat că o să înceapă arestările în tabăra USL.
„Dacă politicenii au şi majoritate acel stat este clar vulnerabil”, este o altă declaraţie care ne arată cât de anti-democratic este Traian Băsescu. Acum să vedem cum vor reacţiona şi distinşii oficiali europeni în faţa abuzurilor lui Băsescu. Cu siguranţă aceştia nu vor sesiza aceste abuzuri şi vor preciza că au lucruri mai importante de făcut.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998