CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Americanii tac milc in scandalul jafului de la Kogalniceanu

7 comentarii / 3384 vizualizări / 9 decembrie 2021

Cea mai mare publicație militară din SUA, ziarul ”Stars and stripes”, relatează azi despre scandalul furtului de motorină din baza americană de la Mihail Kogălniceanu, dar tentativa de a dezvolta subiectul a eșuat din cauza tăcerii oficialilor americani.

”Autoritățile investighează furtul de combustibil în valoare de 2 milioane de dolari din principalul centru militar al armatei americane din România, unde oamenii legii autohtoni spun că motorina a fost furată de-a lungul unei perioade de patru ani” scriu jurnaliștii americani.

Ei au contactat un purtător de cuvînt al armatei SUA pentru mai multe amănunte, dar fără succes:
„Suntem în deplin sprijin și în deplină cooperare cu partenerii și oficialii noștri români în timpul acestei investigații și le apreciem eforturile”, a declarat, conform ziarului, maiorul Vonnie Wright, purtător de cuvânt al Comandamentului 21 pentru Susținerea Teatrului de război din Germania.

”Wright a refuzat să intre în detalii despre caz, invocând ancheta în curs” mai spune ziarul.

Comandamentul 21, cu sediul în Kaiserslautern, Germania, este organizația principală a Armatei SUA în Europa și Africa pentru toate activitățile de susținere, inclusiv suport logistic, transport, susținere a luptei, resurse umane, finanțe, contractare și toate celelalte domenii din domeniul susținerii. Cel de-al 21-lea TSC servește, de asemenea, ca sediu responsabil pentru poliția militară, brigăzile medicale și de susținere din Strong Europe, oferind ingineri de luptă și poliție militară pentru formare de parteneriat și alte operațiuni în sprijinul Strong Europe, Comandamentul SUA Africa și Comandamentul Central al SUA. (B.T.I.)

foto: U.S.Army

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. .

  2. „Partenerii strategici” or fi facut fifty fifty de aceea tac malc.

  3. Vă dați seama ce securitate avea acea locație ….

  4. Nu cred o iota din povestea asta. O sa fie ca si la Maia Morgerstern. La acuzatia principala, cum ca s a furat o volga neagra, din fata de la Kremlin. Dupa investigatii complicate & complexe, raspunsul va fi ca de fapt nu s a furat ci, chiar s a gasit o bicicleta galbena la locul cu pricina. (sic!)

  5. Astia ne apara pe noi de „dusmanul” de la rasarit! Nu sunt in stare sa pazeasca niste rezervoare de combustibil. Cine stie cate roti de rezerva, acumulatori, etc au sustras cetatenii „un, dos, tres, numaram pe…..”. Este rasu plansu!!! Boii de englezi au decolat cu un f35 cu prizele de aer infundate! Alti imbecili care ne apara de rusi

  6. Ocupantii americani sa plece din Romania cat mai au izmenele pe ei, altfel vor pierde tot.Nu e furt , e prostie tipic americana, la americanii hotii sunt protejati si lasati sa fure .

  7. Nu cred o secundă că Obărur șef al bazei nu stia,da de,câteva sute de mii de coco nu strică să aibă în cont când o pleca de la aborigeni.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998